Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
OpenSea az első NFT piactér 10 milliárdos forgalommal

OpenSea az első NFT piactér 10 milliárdos forgalommal

Az OpenSea marketplace hatalmas volumene mellett az Axie Infinity NFT platform és más feltörekvők is mutatják az NFT-k egyre növekvő népszerűséget

 

Az OpenSea NFT dominanciája 10 milliárd dolláros volumennel bővül  

Annak ellenére, hogy az OpenSea hatalmas előnyre tett szert a kumulatív volumenben, a népszerű NFT játék, az Axie Infinity a felhasználói bázis és a kereskedések teljes száma alapján az első helyen áll. Viszont az OpenSea lett az első olyan NFT piactér, amely 11 számjegyű NFT-forgalmat bonyolított le. A DappRadar NFT-adataggregátor szerint az úttörő piactér 2017 decemberi indulása óta több mint 10,3 milliárd dollár értékű tranzakciót bonyolított le.

A platform idén exponenciális növekedést tapasztalt, mivel 2021 első félévének teljes egészében 2,5 milliárd dollár értékű kereskedési volument tudhat maga mötött. November eleje óta az OpenSea már 400 millió dollár értékű forgalmat dolgozott fel, az elmúlt 30 napban pedig 1,85 milliárd dollárt.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

Az Axie Infinity a második legnépszerűbb NFT platform

Az egyre népszerűbb NFT-játék Axie Infinity a második legmenőbb NFT-platform az élettartam-volumen alapján, mivel 2018 márciusa óta 3 milliárd dollár értékű NFT-tranzakciót bonyolított le.

Az OpenSea dominanciája ellenére több mint 1 millió felhasználó bonyolított tranzakciókat az Axie-n, szemben az OpenSea 637 000 felhasználójával. Míg azonban az Axie felhasználóinak fele volt aktív az elmúlt hónapban, addig az OpenSea felhasználóinak csaknem kétharmada ugyanebben az időszakban.

Axie Infinity 3 milliárd dollár értékű NFT-tranzakciót könyvelhet el az indulás óta

Az Axie az összes tranzakció számát tekintve némi előnnyel vezet az OpenSea előtt: 13 millió szemben a 11,4 millióval.

 

Feltörekvő NFT platformok

A DappRadar a Larva Labs úttörő CryptoPunks NFT sorozatának piacterét a szektor harmadik legnagyobb kereskedési platformjaként tartják számon, hiszen 2017 júniusa óta 5236 felhasználó 1,59 milliárd dollár értékű tranzakciót tudhat maga mögött.

A Flow-alapú kosárlabdagyűjteményes platform, az NBA Top Shot a negyedik helyen áll a 2020 júniusa óta közel félmillió felhasználóval és kereskedőtől származó 726,5 millió dollárral, majd a Solana-alapú Solanart következik ez év júliusa óta 134 544 kereskedő között elszámolt 519,2 millió dollárral.

Az OpenSea piactér elsősorban az Ethereum blokkláncot használja, amely uralja az NFT-piacot, és az NFT-volumen 97%-át teszi ki. A múlt hónapban az Ethereum blokkláncon történő másodlagos eladások meghaladták a 2,2 milliárd dollárt.

Annak ellenére, hogy az OpenSea vezeti az NFT-szektort, egyre több befektető összpontosítja figyelmét a rivális blokkláncokra, amelyek az Ethereumnál lényegesen alacsonyabb tranzakciós díjakat kínálnak.

Október elején az NFT kereskedők 33%-a a Flow-t használta a nem helyettesíthető tokeneket kereskedésre, míg 25% a Wax hálózat segítségével kereskedett.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.34% $64,674.68
Ethereum ETH 1.51% $3,151.05
BNB BNB 1.74% $570.96
Solana SOL 4.06% $150.6
XRP XRP 3.47% $0.5283
Dogecoin DOGE 4.36% $0.1624
Cardano ADA 7.07% $0.5063
Litecoin LTC 4.65% $85.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!