Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A rajongás új dimenzióját hozza el a magyar Bercode Platform

A rajongás új dimenzióját hozza el a magyar Bercode Platform

Minden rajongó számára fontos, hogy kapcsolódhasson bálványozott kedvencéhez. Ezt az érzést emeli új szintre egy magyar tulajdonosi körrel alapított amerikai startup cég, a Benefit Barcode Inc.

 

Új, magyar szereplő bukkant fel a merchandising iparágban

Nem újdonság, hogy kedvenc sztárjaink és sportolóink lenyűgöző relikviákkal kényeztetnek minket, legyen szó egyedi bögréről, menő pólóról vagy éppen valami egészen különleges tárgyról. A merchandising iparág már most is elképesztően hatalmas: 2022-ben az Egyesült Államokban elérte a csillagos eget, hiszen az eladások átlépték a 92,2 milliárd dollárt. Azonban a szakértők még merészebb jóslatokkal állnak elő, miszerint 2030-ra ez a szám akár elérheti a 489,8 milliárd dolláros csúcsot világszerte.

Ám itt van egy izgalmas újdonság, amely forradalmasíthatja ezt a hatalmas piacot. Egy újonnan alapított amerikai startup cég, mely magyar tulajdonosokkal büszkélkedhet, olyan virtuális és lenyűgöző kiterjesztett valóság (augmented reality) merchandising termékekkel gazdagította üzleti modelljét, amelyek új színt visznek az iparág palettájára.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Képzeld el, hogy a kedvenc csapatod vagy hírességed emblémája / arcképe valós időben jelenik meg a szobádban, amint megszerezted egyikük új termékét! A virtuális világba lépve elmerülhetsz az izgalmas élményekben és a valóságot meghaladó lehetőségekben. Ez már nem csak egy póló vagy bögre, ez egy különleges, egyedi élmény, amely magával ragad és örökre emlékezetessé teszi a kapcsolatodat a kedvenceddel.

A Bercode Platform forradalmi megoldásával a hírességek továbbá exkluzív előnyöket biztosíthatnak hűséges közönségüknek, amikor virtuális és lenyűgöző kiterjesztett valóság típusú merchandising termékeket vásárolnak.

A szolgáltatásnak az igazi varázsa abban rejlik, hogy a különböző szolgáltatási szinteken biztosított virtualmerch-ökhöz a sztárok különböző felajánlásokat tesznek. Az alkotók pedig további nagy ugrásra készülnek, ugyanis meghódítják az NFT-k világát.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Milyen lehetőségeket nyújt a Bercode Platform?

A vállalat újításának köszönhetően a hírességek, influenszerek, sportolók létrehozhatnak virtuális és igény szerint kézzel fogható bercode merchandising termékeket, rajongói kártyákat, bögréket, pólókat, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatos kedvezményeket és előnyöket kínáljanak rajongóinak a bercode elfogadóhelyeken.

„A virtualmerch-ökön elhelyezett, úgynevezett bercode (előnyt biztosító vonalkód) számos üzletben és kereskedőnél kedvezményes vásárlást tesz lehetővé. Az igazi értékét azonban az adja, hogy a különböző szolgáltatási szinteken biztosított virtualmerch-ökhöz a sztárok, különböző felajánlásokat tesznek. Ilyen lehet egy videóüzenet a rajongónak, személyes találkozás vagy betekintés egy videóklip forgatására” – mutatott rá Jáger László, a Bercode Platform alapítója.

Bercoin bercode I Cryptofalka

A hazai hírességek közül elsők közt állt a cég élére Vastag Csaba, Fonogram-díjas előadó, az X-Faktor első évadának győztese, míg az Egyesült Államokban Keyla Wood színésznő, Robert Mack vizuális művész és Simo Ben televíziós személyiség csatlakozott nemrégiben.

 

Vásárolj "CRYPTOFALKA" promóciós kóddal, és szerezd be most 10% kedvezménnyel a projekt tokenjét!

🔥 REGISZTRÁLOK! 🔥

 

Bercode NFT: új kapuk nyílnak meg a rajongók előtt

Ahogy a Benefit Barcode és a Bercode Platform folyamatosan továbbfejleszti modelljét, már készülnek egy újabb lenyűgöző ugrásra: meghódítják az NFT-k világát is.

Eleinte az NFT-k hatalmas népszerűségre tettek szert, azóta viszont kissé alábbhagyott a lelkesedés, mert ellepte a piacot a használhatatlan NFT-k áradata. Az elmúlt időszakban számos olyan NFT Marketplace projekt jött létre, amelyek kezdetben semmilyen valódi céllal nem rendelkeztek, és nem tudták, hogyan lépjenek ki a tömegből, hogy valóban egyedülállóvá váljanak a piacon.

  Bercoin bercode I Cryptofalka

A Bercode Platform létrehozásakor a csapat elsődleges célja volt, hogy kiemelkedjen mind közül, hiszen évekig tartó fejlesztéssel készült fel a világpiac meghódítására. Erről árulkodik az is, hogy több mint 2 millió dollárt fordítottak fejlesztésre, ma már egy több mint 500 ezer programsort tartalmazó hatalmas platform működik, készen arra, hogy kielégítse bármely közösség igényeit.

A jövőben a hírességek már ezen a platformon keresztül adhatnak ki limitált számú virtuális merchandising termékeket és kollekciókat NFT formájában. Ezek az NFT-k ugyanolyan kedvezményes vásárlási lehetőséget és a sztárok különböző ajánlatainak kihasználását biztosítják majd a rajongóknak, ezzel rendkívüli értéket teremtve számukra.

 

Már elérhető a projekt saját tokenje is, a Bercoin

A Bercode NFT Marketplace izgalmas lehetőséget kínál a sztárok és rajongóik közötti kapcsolat elmélyítésére. A fentieken túl számos egyéb tulajdonsággal is rendelkezni fognak az NFT-k, melyről részletesebben olvashatnak a projekt weboldalán.

Ehhez a Bercode Platform nemrég kiadta a saját tokenjét, a Polygon láncon futó Bercoint. Ez egy utility token, amely a kizárólagos fizető eszköze lesz a Bercode NFT Marketplace-en megvásárolható NFT-knek. Gondoljunk csak bele, mekkora lesz a kereslet a mindössze 100 millió db tokenre, amikor az NFT Marketplace világszinten beindul!

Bercoin bercode I Cryptofalka Az amerikai piacnyitáson a cég már gőzerővel dolgozik. Elmondásuk szerint virális terjedésre számítanak és egy idő után már nem nagyon lesz olyan sztár, aki megengedheti magának, hogy ő kimaradjon ebből az innovációból, mely talán az NFT-k új forradalmát hozhatja el, hozzájárulva a következő bikapiachoz! Aki nem szeretne lemaradni a lehetőségről – egy rövid regisztrációt követően – most limitált ideig rendkívül kedvező áron szerezheti be a Bercoin-tokeneket.  

Vásárolj "CRYPTOFALKA" promóciós kóddal, és szerezd be most 10% kedvezménnyel a projekt tokenjét!

🔥 REGISZTRÁLOK! 🔥

    Press release

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.07% $65,555.8
Ethereum ETH -3.43% $3,443.94
BNB BNB -1.79% $593.8
Solana SOL -7.53% $136.28
XRP XRP 0.51% $0.4924
Dogecoin DOGE -9.14% $0.122
Cardano ADA -7.56% $0.3798
Litecoin LTC -5.60% $73.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!