Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Részesedéshez juthatsz Justin Bieber népszerű dalából

Részesedéshez juthatsz Justin Bieber népszerű dalából

Szeretnél egy kis részesedést szerezni egy Justin Bieber-sláger streaming jogdíjaiból? Az AnotherBlock NFT-ken keresztül fogja felkínálni őket.

 

NFT-vel juthatsz részesedéshez

Szerettél volna valaha is egy apró szeletet birtokolni Justin Bieber dalából? Andreas "Axident" Schuller író és producer olyan NFT-ket fog árulni, amelyek a tulajdonosok számára Justin Bieber "Company" című slágerének jövőbeli streaming jogdíjainak egy százalékát biztosítják.

Schuller, aki olyanokkal is dolgozott már együtt, mint Pitbull és Jason Derulo, összefogott az AnotherBlock blokklánc-alapú zenei jogokkal foglalkozó platformmal, hogy 2 000 Ethereum NFT-n keresztül összesen 1%-os részesedést adjon el Bieber "Company" című dalának streaming jogdíjjogaiból.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Minden egyes ERC-721 token 0,017 ETH-tól (kb. 28 dollár) lesz megvásárolható, és minden egyes tulajdonos 0,0005%-ot kap a digitális szolgáltatók, például az Apple Music, a Tidal és a Spotify jövőbeli streaming bevételeiből. Jelen állás szerint a jogdíjfizetések hathavonta történnek majd - de az AnotherBlock korábban "jelentős frissítéseket" ígért ezen a fronton.

 

Elindult a Company NFT

A "Company" eladás szeptember 7-én kezdődik, az AnotherBlock mind hitelkártyás, mind kriptofizetéseket elfogad.

A "Company" 2015-ben jelent meg Bieber Grammy-jelölt negyedik, "Purpose" című albumának részeként, de a dal csak a Spotify-on a mai napig több mint 500 millió streamelést ért el.

" A Company különleges helyet foglal el a szívemben, és azonnal felkaroltam a koncepciót, hogy egy részét megosszam Justin rajongóival" - mondta Schuller egy nyilatkozatban. "Ebben az iparágban semmi sem bír nagyobb jelentőséggel, mint a rajongóink, és a blokklánc és a zenei jogok összeolvadása egy teljesen új területre nyitja meg az ajtót mind a jogtulajdonosok, mind a rajongók számára. Ez a megközelítés egy demokratikusabb jövőt jelez."

https://youtu.be/gdx7gN1UyX0

"Egy dal tulajdonjoga sokkal nagyobb súlyt képvisel, mint annak pénzbeli értéke; olyan mély kapcsolatot teremt a művészettel, amely eddig a rajongók számára elérhetetlen volt" - tette hozzá.

Az AnotherBlock korábban már eladta Rihanna "Bitch Better Have My Money", a MIMS "This Is Why I'm Hot", valamint David Guetta és Martin Garrix "So Far Away" című dalának streaming jogdíjjogait egy sor olyan NFT mellett, amelyek nem részesülnek a streaming jogdíjakból.

 

Tulajdonjog a valóban zenekedvelő embereknek

"Azzal, hogy a zeneiparban a tulajdonjogot olyan emberek kezébe adjuk, akik valóban szeretik a zenét, növeljük a zene értékét, és a művészek számára is egyértelművé tesszük, hogy mi a jogaik értéke" - állítja az AnotherBlock honlapja.

zene nft I Cryptofalka

Maga Bieber személyesen nem érintett a "Company" című dal streaming jogdíjjogainak Axidentre eső részének eladásában, ahogyan maga Rihanna sem volt érintett a "Bitch Better Have My Money" című dal produceri részjogainak eladásában. Ennek ellenére Bieber az NFT-térben is párszor már megfordult, többek között a Bored Ape Yacht Club profilképének (PFP) tulajdonosaként.

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.48% $66,549.17
Ethereum ETH 7.14% $3,259.29
BNB BNB 4.44% $583.42
Solana SOL 7.73% $154.29
XRP XRP 5.38% $0.5165
Dogecoin DOGE 5.54% $0.165
Cardano ADA 4.59% $0.491
Litecoin LTC 2.84% $81.89
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!