Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szerezd meg mind! - a blokkláncon: Courtyard Pokemon NFT airdrop

Szerezd meg mind! - a blokkláncon: Courtyard Pokemon NFT airdrop

A Courtyard több száz titokzatos kártyapaklit droppol, amelyek tokenizált Pokémon-kártyákat rejthetnek magukban. Minden digitális csomag egy-egy osztályozott Pokémon-kártyához kötött NFT-t tartalmaz majd, amelyekkel aztán tetszés szerint kereskedhetnek a tulajdonosok.

Szerezd meg NFT-ként, hívd le a fizikai változatot

November 21-én a kártyagyűjtők kinyithatják majd a virtuális csomagjaikat, és láthatják, hogy melyik Pokémon-kártyát "fogták el". A digitális kártyákat igény szerint a fizikai változatokra is be lehet váltani, amelyeket a Brink's vaulting szolgáltatónál tárolnak.

A rendelkezésre álló Pokémon-kártyák között vannak vintage alapkészlet kártyák, modern kártyák és promóciós kártyák is. A csomagok között egy 2020-as Sword & Shield Shiny Star Charizard és egy 1998-as Starter Red Green Gift Set Holo Scyther is megtalálható. Minden kártya osztályozva van, ami azt jelenti, hogy az állapotát egy harmadik féltől származó cég értékelte, és a kártya védőtokba van zárva.

A Courtyard a Privy kriptotechnológiai startuppal és az Ethereum NFT gyűjtő Chimpers-szel dolgozik együtt az ingyenes kollekció kiadásán, amelyet korai hálaadásnapi ajándékként osztanak ki több körben.

Miért érdemes a gyűjteményeket blokkláncra tenni?

A Courtyard naponta 100 csomagot oszt szét négy napi drop-on keresztül, ami azt jelenti, hogy összesen 400 csomagot kínálnak közel 200 000 dollár értékben a nagyközönségnek november 14., kedd és november 17., péntek között.

pokemon nft I Cryptofalka

A tokenizáció és az NFT-k digitális szűkösséget és egyedi azonosítót hoznak létre a digitális eszközök számára, így ezeket gyakorlatilag lehetetlen lemásolni. Az ilyen technológia lehetővé teszi az olyan piacterek számára, mint a Courtyard, hogy a valódi Pokémon-kártyák tokenizált változatait kínálják eredetiségigazolásként, amelyeket a fizikai mására is be lehet váltani.

Mit kell tudni a Courtyard NFT kollekcióiról?

Tavaly a Courtyard 7 millió dolláros támogatást szerzett a New Enterprise Associates, az Y Combinator, az OpenSea Ventures, a VaynerFund, a Brink's és további prominens web3 szereplők által.

A vállalat olyan élvonalbeli blokklánc-infrastruktúrát épített ki, amely lehetővé teszi, hogy a nagyobb likviditás érdekében a fizikai gyűjtemények tulajdonába kerüljenek és NFT-ként kereskedjenek velük. 

A nagy értékű fizikai áruk adás-vételének és értékesítésének bőven vannak súrlódások. A tranzakciók több napot is igénybe vehetnek, hajlamosak a szállítási késedelmekre, nemzetközi korlátozásokra és a csalásokra. A Courtyard ezekre a problémákra válaszolva lehetővé teszi, hogy a fizikai gyűjtemények tulajdonjogát a világon bárhol azonnal és biztonságosan át lehessen ruházni NFT-ken keresztül, anélkül, hogy magát a fizikai tárgyat mozgatni kellene.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.66% $66,728.95
Ethereum ETH 6.58% $3,257.45
BNB BNB 4.39% $582.64
Solana SOL 8.61% $154.26
XRP XRP 4.37% $0.5154
Dogecoin DOGE 5.36% $0.1656
Cardano ADA 4.01% $0.4902
Litecoin LTC 3.14% $82
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!