Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Utazd be a világot Snoop Dogg-gal!

Utazd be a világot Snoop Dogg-gal!

Az Arbitrum-alapú NFT koncertbelépővel a rajongók exkluzív előnyökkel csatlakozhatnak Snoop Dogg nyári turnéjához.

 

Csatlakozz Snoop Dogg-hoz világ körüli turnéján!

Calvin "Snoop Dogg" Broadus Jr. rapper és előadóművész újabb lépést tesz a Web3-n a Snoop Dogg Passport, egy NFT belépő elindításával, amely hozzáférést biztosít a közelgő koncertkörútjához kapcsolódó exkluzív tartalmakhoz és lehetőségekhez.

Minden belépőt az Ethereum skálázó hálózatán, az Arbitrum-on lehet mintelni, jelenleg 0,025 ETH-ért árulják, ami most körülbelül 43 dollárnak felel meg. A kínálat nincs korlátozva, és a felhasználók egyszerre legfeljebb 100 bérletet vásárolhatnak.

 

Snoop Dogg | Cryptofalka nftevening.com

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Snoop Dogg Passport előnyei

A "fejlődő digitális turnékollekció" feloldja a kulisszák mögötti felvételeket és tartalmakat, amelyek Snoop Dogg "High School Reunion Tour"-jához kapcsolódnak, többek között Wiz Khalifa, Too $hort és Warren G rapperekkel.

Az NFT emellett hozzáférést biztosít az árucikkekhez, a jegyértékesítéshez és a zenei lejátszási listákhoz is. Továbbá az NFT vásárlói egy darabot kapnak a "Snoop Selects" digitális műalkotásból, amelyhez olyan művészek, mint Terrell Jones és az álnevet használó Coldie and Alien Queen járulnak hozzá.

 

Snoop Dogg | Cryptofalka barclayscenter.com

Az NFT drop a Transient Labs-szel partnerségben jött létre, a WME tehetségkutató ügynökség közvetítésével.

"A Passport-sorozattal lehetőséget adhatok a rajongóimnak, hogy velem együtt utazzanak a világban - ilyet még senki sem tett" - mondta Snoop Dogg egy nyilatkozatban. "Mindig is úttörő voltam, és a digitális merch a jövő része. Remélem, hogy más művészek is látják, amit én csinálok, és folytatják a saját innovációjukat."

 

Más művészek is kísérleteznek az NFT-kkel

Snoop Dogg vitathatatlanul a legnépszerűbb zenész, aki a Web3 világában játszik, és ezt az elmúlt két évben többször is megtette. Együttműködött egy NFT-gyűjteményben a Nyan Cat mém alkotójával, avatárokat és virtuális ingatlanokat dobott piacra a The Sandbox nevű metaverzum játékon keresztül, partnerségre lépett a Roobet kriptokaszinóval, és még számos más projektben is részt vett.

Más művészek is használnak koncertekhez és eseményekhez kötött NFT-ket. Az Avenged Sevenfold nevű heavy metal zenekar például nemrégiben a Ticketmaster-rel kötött partnerséget, hogy elindítson egy token-alapú jegyértékesítési funkciót, és az NFT-tulajdonos rajongókat jutalmazni fogja merch vásárlásért, az eseményeken való részvételért és a zenekar tartalmaival való interakcióért.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.12% $67,038.62
Ethereum ETH 0.35% $3,117.8
BNB BNB -0.15% $580.58
Solana SOL 0.22% $173.56
XRP XRP -0.42% $0.5219
Dogecoin DOGE -1.09% $0.1547
Cardano ADA -0.64% $0.4811
Litecoin LTC -0.02% $84.09
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!