Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hírességek a kriptovilágban

Hírességek a kriptovilágban

Az elhúzódó medvepiac és a kriptovaluták árának nyilvánvaló csökkenése ellenére a hírességek továbbra is támogatják a kriptoipart.

 

A hírességek is érdeklődnek a kripto iránt

Az inkluzív kripto-ökoszisztéma az évek során számos A-listás hírességnek adott otthont - elsősorban a 2021-es NFT hype miatt. Az elhúzódó medvepiac és a kriptovaluták árfolyamának nyilvánvaló visszaesése ellenére a hírességek továbbra is támogatják a kriptoipart. Az elmúlt évben a celebek elkezdték az NFT-ken túli AI-ökoszisztémák feltárását, és megpróbálták diverzifikálni jelenlétüket a kereskedelem, a játék és más befektetési lehetőségek terén. Nézzünk néhány példát!

Az UFC szupersztárja, Connor McGregor, az egyik legjobban fizetett sportoló, nemrég partnerségre lépett a Tiger.Trade kriptokereskedő alkalmazással. Az üzlet része, hogy McGregor szerepel egy házon belüli játékban, amellyel a felhasználók exkluzív nyereményekért játszhatnak. Mielőtt a Tiger.Trade nagyköveteként aláírta volna a szerződést, McGregor kriptovalutákkal való érintettsége közvetve a Crypto.com-mal kötött UFC-partnerségeken keresztül történt, amelyekben a bónuszokat kriptovalutákban fizették ki a bunyósoknak.

hírességek | Cryptofalka prnewswire.com

 

Eminem azon ritka hírességek egyike, akik azzal kerültek a címlapokra, hogy ahelyett, hogy saját gyűjteményüket próbálnák eladni, inkább befektetnek NFT-be. A tizenötszörös Grammy-győztes 460 000 dollárért vásárolta meg a Bored Ape 'EminApe' NFT-t, amely egy olyan aranyláncot és khaki színű katonai sapkát ábrázol, amelyet Eminem a való életben is visel.

Eminem kapcsolata a kriptoval még 2018-ra nyúlik vissza, amikor a rapper megemlítette a Bitcoin-t (BTC) a nemrég megjelent Kamikaze című albumán. Az ezt követő NFT-vásárlás azonban megalapozta érdeklődését a kripto befektetések iránt.

2022 júniusában Eminem kiadott egy Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-témájú zenei videót, amelyben a raplegenda és a kriptoért rajongó Snoop Dogg is közreműködött. Bár Eminem nyilvánosan nem osztotta meg affinitását egyetlen konkrét kriptoeszköz iránt sem befektetések céljából, a rapper továbbra is együttműködik a BAYC-vel élő fellépései alkalmával.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Többségben a sportolók és a zenészek

A teniszlegenda Maria Sharapova, valamint más A-listás hírességek, például Gal Gadot, Bruce Willis és Justin Bieber is befektetett a Moonpay kriptofizetési platformba. A vállalat nyilvánosságra hozta, hogy több mint 60 közéleti személyiség és híresség a zene-, sport-, média- és szórakoztatóiparból összefogott, hogy 2021 novemberétől 87 millió dollárt fektessenek be egy Series A finanszírozás keretében.

A befektetéssel Sharapova belépett a kriptovilágba. A szupersztár azonban még nem árulta el, hogy milyen tervei vannak a kriptoeszközökbe történő befektetésekkel kapcsolatban.

Snoop Dogg OG pozíciója a kripto világában is igaznak bizonyul. Snoop első interakciója a kriptoközösséggel azzal kezdődött, hogy figyelmeztette őket a Snoop Dogg-brandelt tokeneket és NFT-ket forgalmazó hamisítókra. Miután ismereteket szerzett az iparágról, a rapper számos kriptoprojekttel működött együtt, köztük kriptotőzsdékkel, Web3-mal, játékokkal és NFT-kkel, hatékonyan katalizálva a kripto mainstream elfogadását.

Nemrégiben azt is bejelentette, hogy Los Angelesben egy új, a BAYC NFT-k által inspirált éttermet indít Bored and Hungry néven. Annak ellenére, hogy az NFT-k körüli felhajtás egyre inkább alábbhagy, a füstkirály továbbra is kimutatja szeretetét az ökoszisztéma iránt.

hírességek | Cryptofalka cryptotimes.io

 

 

Milyen hatással lehetnek a hírességek a kriptoiparra?

A legendás bokszbajnok Floyd Mayweather 2018-ban lépett be a kriptovilágba, és egy Centra Tech nevű, nagy feltűnést keltő kripto átverést népszerűsített. Az át nem vizsgált kriptoprojektek promóciójának jogi következményei miatt Mayweather-nek és társpromóterének, DJ Khaled-nek 600 000, illetve 150 000 dolláros bírságot kellett fizetnie. Hibáiból tanulva Mayweather elindított egy új NFT projektet Mayweverse néven, amely 5000 NFT-ből áll. Korábbi botlása miatt a közösség vegyes érzelmekkel fogadta az új kezdeményezést.

A hollywoodi szupersztár Matt Damon 1 millió dollár adományt kapott a Crypto.com kriptotőzsdétől a Water.org, egy tiszta víz biztosításával kapcsolatos kezdeményezés számára, amelyet Damon és Gary White alapított 2009-ben. Az üzlet részeként a Crypto.com javasolta felhasználói bázisának, hogy adakozzanak az ügy érdekében.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Záró gondolatok

A hírességek által támogatott NFT-projektek növekvő tendenciájával szemben a Truth in Advertising (TINA.org) nevű fogyasztóvédelmi csoport 19 hírességet nevezett meg, akik anélkül népszerűsítik az NFT-ket, hogy felfednék a projektekkel való kapcsolatukat. A nonprofit fogyasztóvédelmi szervezet nyilvánosságra hozta szándékát, hogy kivizsgálja a "megtévesztő" kripto befektetéseket népszerűsítő hírességeket. A weboldal szerint:

"A promóterek gyakran nem hozzák nyilvánosságra a támogatott NFT-vállalattal való lényeges kapcsolatot."

A TINA.org leveleire válaszolva Justin Bieber jogi csapata úgy reagált, hogy tagadta, hogy bármi rosszat tett volna a híresség. Azt azonban megerősítették, hogy frissítik a közösségi médiában megjelent posztokat.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.36% $67,118.4
Ethereum ETH 0.70% $3,120.17
BNB BNB -0.18% $579.71
Solana SOL 0.77% $174.09
XRP XRP -0.25% $0.5221
Dogecoin DOGE 0.08% $0.1548
Cardano ADA -0.54% $0.4805
Litecoin LTC 0.30% $84.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!