Normalizálódni látszik a Bitcoin hashrate a kínai törés után

Szerző: | jún 29, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Bitcoin hashrate lassan kezd helyreállni a kínai bányászatban bekövetkezett törésből. 

 

Több, mint fél év is lehet mire visszaáll a Bitcoin hashrate a korábbi szintre

A Bitcoin hash kapacitása egyik napról a másikra 5%-kal lett magasabb, számolt be róla a Ycharts. A napokban 104 EH / s támogatja a hálózatot, ami azt jelzi, hogy Kína lassan felépült egy kemény megtorpanás után, amely sok Bitcoin-bányászt küldött offline állapotba. A múlt héten, a hash arány 17% -kal csökkent, miután a kínai állam betiltotta a Bitcoin bányászatot. A bezárás 26 bányaüzemet érintett.

Bitcoin hashrate I Cryptofalka

Forrás: https://www.koinal.io/

A Bitcoin árában is megmutatkozó hashrate csökkenés némileg kezd normalizálódni. A kínai bányászok áttelepültek Észak-Amerikába és Kazahsztánba. A hálózat hash aránya még mindig 1,68% -kal alacsonyabb, mint tavaly ilyenkor. Colin Wu kínai blokklánc-újságíró Twitteren ezt írta: “ha Kínában lazítanának a szabályokon, akkor is nagyjából fél évbe telne visszatérni a korábbi 130E / s szintre.

Wu ma reggeli tweetje óta a Bitmain tulajdonában lévő kínai Antpool kínai bányafarm 1200 PH / s-mal (kvadrillió hash / másodperc) esett vissza, ezzel a ViaBTC nevű másik kínai bányapool vette át az első helyet. Wu esetében a számok továbbra is elválaszthatatlan kapcsolatot mutatnak a kriptográfia és a kínai politikai döntések között. “Nem becsülhetjük le Kína befolyását a kriptopénziparra” – tweetelt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A jelenlegi kínai szigorú fellépés május közepén kezdődött, amikor az ország három fő fizetési szövetsége megerősítette a 2017-ben hozott tiltó törvényeket. 

A bejelentést követően a Bitcoin ára 30% -kal 40 ezer dollárról 30 415 dollárra mérséklődött. Annak ellenére, hogy a hír viszonylag ártalmatlannak tűnt, a Bitcoin árfolyama még messze nem állt helyre, áprilisban, a mindenkori csúcs 64 800 dollár volt. Jelenleg ennek kevesebb mint felével kereskedik: 31 158 dollár.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka