Orosz energiaforrással fog Bitcoint bányászni a BitRiver

Szerző: | jún 20, 2022 | Kriptovaluta

Oroszország harmadik legnagyobb olajtermelője partnerséget kötött a BitRiverrel, hogy bányászati ​​létesítményeket hozzon létre olajmezőkön.

 

 

BitRiver orosz gáz segítségével fog Bitcoint bányászni

Miközben Észak-Amerikában dúlnak a viták a bitcoin és az ethereum bányászatának a környezetre gyakorolt hatásairól, az állami tulajdonú orosz energiaóriás, a Gazpromneft tovább növeli Oroszország hozzájárulását a globális hashrate-hez.
 
Bitcoin bányászat megújuló energiával I Cryptofalka

Forrás: thenextweb.com

 
Az olajcég a svájci BitRivert, Oroszország legnagyobb bányászati ​​szolgáltatóját vette igénybe, hogy zöld kriptovaluta bányászati ​​adatközpontokat építsen fáklyás földgázzal működő olajmezőin. A BitRiver a központokat olyan új olajmezőkön építi majd, amelyeken nincs közlekedési elérhetőség. Az új létesítmények akár két gigawatt teljesítmény-kapacitás bővítését teszik lehetővé a következő két évben.
„A következő két évben a BitRiver saját adatközpontokat hoz létre, akár 2 gigawatt teljesítményskálával, beleértve a gázt is, amely magas és stabil energiafogyasztást is biztosít. ” – mondta csütörtöki közleményében a Gazprom alapító-vezérigazgatója.
Az ügyletet a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon jelentették be 2022. június 16-án.
 

 

A BitRiver szerepe az ukrán-orosz háborúban

A 2017-ben alapított BitRiver 100 megawattos megújulóenergia-bányászati ​​adatközpontot üzemeltet a szibériai Bratskban. A BitRivernek idén áprilisában nézeteltérése volt az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyonellenőrző Hivatalával, és ez lett az első kriptovaluta bányásztársaság, amelyet szankcionáltak, miután februárban megszállta Ukrajnát.
 
A minisztérium kiemelte, hogy a BitRiver három irodát működtet Oroszországban, annak ellenére, hogy tavaly áthelyezte digitális eszközeinek tulajdonjogát Svájcba. Azt is elmondták, hogy a bányászati ​​cég azzal, hogy kapacitást adott nemzetközi ügyfeleknek, segített a Kremlnek pénzzé tenni eszközeit.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Crusoe Energy Systems úttörő szerepet tölt be

Az olyan vállalatok, mint az amerikai olajóriás, az ExxonMobil, nemrégiben jelentette be azon szándékát, hogy ezzel a tisztább energiaforrással bitcoint bányásznak Észak-Dakotában. Ezzel egyidejűleg az ománi szuverén befektetési alap részesedést vásárolt a denveri székhelyű Crusoe Energy Systems Inc.-ben, hogy fáklyázott földgázt használva kriptovalutákat bányászhasson.
 
Észak-Afrika és a Közel-Kelet a világ gáz fáklyáinak 38%-át teszi ki. A JPMorgan elemzője, Nikolaos Panigirtzoglou becslése szerint egy bitcoin bányászatának költsége 15 760 dollárra emelkedett, ami a bitcoinbányászok számára kevesebb profitot jelent, mivel a bitcoin ára a napokban 20 000 dollár alá csökkent. 
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka