Partnerséget kötött a Google és a Bakkt kriptovaluta tárca

Szerző: | okt 13, 2021 | Kriptovaluta

A Google lehetővé teszi, hogy a több millió felhasználója a Bakkt kripto bankkártyával a Google Pay-en keresztül kriptóval fizessen.

 

A Bakkt kripto-tárca és tőzsde a Google fizetési partnere lett

A széleskörű kriptovaluta szolgáltatásokat nyújtó Bakkt egy közleményében tudatta a Google-lel való együttműködést. A közlemény szerint, a tőzsde felhasználói, akik rendelkeznek a Bakkt kriptovaluta bankkártyával Bitcoin (BTC) és más kriptovaluták használatával árukat és szolgáltatásokat vásárolhatnak a Google Pay pénztárcán és fizetési rendszeren keresztül. Ezenkívül a Bakkt azt tervezi, hogy új elemzési és földrajzi helymeghatározási funkciókat épít fel platformjára a Google Cloud eszközök segítségével.

Bkkt kriptovaluta tőzsde | Cryptofalka

Forrás: https://coinfomania.com/

„Ez a partnerség a Bakkt erős pozícióját bizonyítja a digitális eszközök piacán, és lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy valós időben, biztonságosan és megbízhatóan élvezhessék digitális eszközeik előnyeit” -mondta Gavin Michael, a Bakkt vezérigazgatója.
A Google szerint kiskereskedők „milliói” fogadják el jelenleg a Google Pay -t fizetési módként, ami potenciálisan lehetővé teszi a kripto vállalat felhasználói számára, hogy „szupermarketekben, gyógyszertárakban, éttermekben, ruházati üzletekben, benzinkutakon, szépségszalonokban” fizessenek kriptovalutákkal. A legújabb Google partnerség követi a Coinbase nagy kripto-tőzsde júniusi bejelentését, miszerint az Apple Pay és a Google Pay támogatást nyújt Coinbase kártyájához. A Gemini már áprilistól lehetővé tette a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak Apple Pay és a Google Pay segítségével.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Az Intercontinental Exchange Inc. (ICE) által 2018 -ban elindított Bakkt, először BTC határidős ügyleteket ajánlott kizárólag akkreditált befektetőknek. Márciusban a platform kiadott egy fizetési alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovaluták segítségével vásároljanak, amelyek célja „a fogyasztói kiadások felerősítése, a fizetési költségek csökkentése és a kereskedői hűségprogramok erősítése”.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.