Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elérheti-e vajon a Dogecoin áprilisban az 1 dollárt?

Elérheti-e vajon a Dogecoin áprilisban az 1 dollárt?

A Dogecoin árfolyama újra bikás jeleket villant, hiszen az értéke már 0,2065 dollárra rúg. A népszerű kutyás érme újra nyerő pályán halad, és néhány igen optimista elemző szerint akár már április folyamán elérheti az 1 dolláros álomhatárt. De vajon mennyire reális ez a feltételezés? 

Még mindig népszerű a Dogecoin (DOGE)

A trendi meme érme piaci kapitalizációja cikkünk írásakor, hétfőn bőven 29 milliárd dollár felett van, pedig CryptoTony elemző szombaton még arra várt, hogy a token a 0,19 dolláros szint felett zárja a hetet, amire azóta sor is került:

Aztán itt van egy vadonatúj mém érme, a Dogecoin20 is, amely tőzsdei megjelenésére a Doge-napon, azaz április 20-án kerül majd sor. Egyes szakértők azt találgatják, hogy vajon lehet-e olyan sikeres, mint névadója?

Mi az oka a bikás hangulatnak a Doge körül?

A közösségi médiában igencsak bikás légkör veszi körül a Doge-t. Úgy látszik, hogy a kripto-influencerek az új történelmi csúcs elérése érdekében támogatásukról biztosítják a meme érmét, és azok a bálnák, akik Dogecoint akarnak vásárolni, hosszú távban gondolkodnak.

A TheCoinMonitor X fiókján találtuk a posztot, mely szerint egy kriptobálna 800 000 dolláros long pozíciót nyitott a Doge-ra 0,197 dolláros áron a Binance Futures felületén. A Coinalyze on-chain adatplatform szerint a Doge long/short aránya 2,23, ami azt jelenti, hogy a kereskedők a következő napokban azt várják a memecoin árfolyamától, hogy növekedjen. 

A Dogecoin árfolyama hétfőn 6,08%-kal kúszott felfelé, az elmúlt 30 nap során pedig 26,34%-kal. Bár az áprilisi 0,223 dolláros csúcsához viszonyítva még van min dolgoznia, de ha minden jól alakul, akkor a token értéke még a héten meghaladhatja ezt a kereskedési értéket.

dogecoin DOGE árfolyam I Cryptofalka

Természetesen a küszöbön toporgó, várva-várt Doge-nap is kiemelt szerepet játszik a mém érme bullish árfolyamának előremozdulásában. A Doge és egyéb kutyás témájú memecoinok az előző években is hasonló hullámzást mutattak, tavaly pedig 50%-os rallyt mutattak be.

A bikák ráadásul még várnak egy nagy dobást Elon Musk-tól, hiszen a milliárdos március elején kijelentette, hogy nemsokára talán Dogecoinnal is lehet majd fizetni a Tesla EV-kért.

Elérhet-e egy új történelmi csúcsot a Dogecoin áprilisban?

Ahány elemző, annyi féle "jósgömb". Ali Martinez elemző szerint például a Doge árának van esélye egy új ATH-ra, hiszen a mém érme ugyanazt a bikaszerkezetet ismétli, mint amit 2020 végén láthattunk tőle.

Egy másik elemző, Trader Tardigrade pedig rámutat egy bullish MACD crossover-re a heti Dogecoin árfolyam grafikonon. Ez egy olyan jel, mely az elemző állítása szerint korábban rendszeresen bevezette az új csúcsokat.

Elemzők szerint a Dogecoin20-ban is lehet potenciál

Miközben a Dogecoin értéke egyre feljebb szökik, egy új mém érme, a Dogecoin20 is bevezetés előtt áll.

A DOGE20 kereslete egészen figyelemre méltó, hiszen kicsivel több, mint egy hét leforgása alatt képes volt 10 millió dollárt gyűjteni az előértékesítés során. Ez az ERC-20 érme egyébként a Doge-ból merített ihletet, de több újdonságot is tartalmaz, például az on-chain staking-et.

Az ICO-n részt vevők passzív jövedelemre számíthatnak, a DOGE20 jelenleg 52%-os APY-t kínál a számukra. Ez a százalék viszont a lekötésben való részvétel emelkedésével csökkenni fog.

A Dogecoin20 whitepaper tájékoztat bennünket arról, hogy az új mém érme fix kínálattal rendelkezik. Ez mindenképp előrelépés a Dogecoin végtelen kínálatához viszonyítva, amely inflációt eredményezhet. Mivel a DOGE20 egy ERC-20 token, egyszerűen meg lehet vásárolni, könnyedén lehet tárolni és kereskedni vele a közkedvelt Ethereum tárcák, például a MetaMask segítségével.

Felkeltette az érdeklődésed az új meme érme? Látogass el a Dogecoin20 előértékesítésére!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.69% $70,043.94
Ethereum ETH -1.41% $3,717.08
BNB BNB 0.69% $619.29
Solana SOL -0.45% $179.58
XRP XRP -1.68% $0.5337
Dogecoin DOGE -0.19% $0.1663
Cardano ADA -3.51% $0.4836
Litecoin LTC -2.51% $86.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!