Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Erősödik az XRP, de a BTCMinetrix előértékesítés is vonzó

Erősödik az XRP, de a BTCMinetrix előértékesítés is vonzó

Az XRP árfolyama vasárnap elkezdett el emelkedni, és augusztus közepe óta először érte el a vágyott 0,60 dolláros szintet. A hét napos emelkedési a cikk írásakor 9,8% körüli.

Emelkedik az XRP árfolyama, de a Bitcoin Minetrix sem marad le

Ezzel a növekedési ütemmel az XRP természetesen magára vonta az elemzők és a befektetők figyelmét, akik közül többen azt feltételezik, hogy a tokent hamarosan újra 1 dolláros árfolyamon jegyezhetik majd. 

Miközben az XRP szépen araszol felfelé, vessünk egy pillantást a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Bitcoin-bányászati token előértékesítésére is.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését! 

A kripto befektetők azt rebesgetik, hogy az XRP bikás hangulatban van 

Az XRP lenyűgöző teljesítménye mellett érdemes megemlíteni a felsorakozott kripto "bálnákat" is, akik megnövekedett aktivitásukkal hatalmas mennyiségű tokent mozgatnak a láncban.

A Whale Alert azt állítja, hogy az elmúlt napok során minimum két hatalmas XRP-transzfer történt.

Ezek közül a nagyobbik volumenű 50 millió XRP-ről szól, amely nagyjából 27,6 millió dollár értékű XRP átutalást jelentett a Crypto.com tőzsdéről egy ismeretlen pénztárcába.

A második átutalás folyamán 25,3 millió XRP (14,6 millió dollár értékben) került át egy ismeretlen tárcából a Bitstamp kriptovaluta tőzsdére.

Ugyan a Crypto.com átutalás valószínű csak megőrzési célokat szolgál, viszont a Bitstampba történő egy potenciális eladás jele lehet.

Az elmúlt hetek nagy tőzsdei átutalásai a bálna-aktivitások mintáját követik, mely során szokás szerint több tízmillió XRP rendszeres mozgatása történik. 

Összességében az látszik, hogy a tokent körbelengi egy misztikus optimizmus: a vagyonos befektetők, (illetve azok, akik már jelentős XRP tokennel rendelkeznek), kezdenek jobban odafigyelni az XRP-re és annak árfolyam-potenciáljára.

Folytatódik az XRP emelkedő trendje

Míg a bálnák mozgásmintái egyértelműen hatással lehetnek az XRP árfolyamára, úgy a technikai beállítások is igen kedveznek a token felfelé lóduló lendületének.

A grafikonokat szemlélve tisztán kiábrázolódik, hogy az XRP a napi időkeretben emelkedő trendben van, és a magasabb csúcsokat nagyobb mélypontok követik.

Hétfőn az XRP átlépte a 0,57 dollár körüli kisebb ellenállási zónát, és most, a cikk írásakor is kicsivel 0,60 dollár felett van.

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/xrp/

Ez a szint már a bikák, és a medvék számára is erős pszichológiai jelentőséggel bír, és egyfajta kritikus fordulópontként befolyásolhatja a token jövőbeli irányát.

Az XRP bikák számára örvendetes hír, hogy a napi spot kereskedési volumen 1,86 milliárd dollárra emelkedett, amivel az XRP világviszonylatban az 5. top kriptopénzzé vált.

Ha pedig a vevők az XRP árfolyamát tartósan fel tudják tolni a 0,60 dolláros szint fölé, akkor szinte garantált a további jó szereplés. 

Nézzük meg a CryptoRank adatait is, amelyek azt mutatják, hogy az XRP képessé válhat egy novemberi hatalmas hozam produkálására. Legalábbis ezt mutatják a múltbeli adatok, hiszen a token 2020-ban 178%-os, 2014-ben pedig 130%-os emelkedés könyvelhetett el.

Forrás: https://cryptorank.io/price/ripple 

Tény ugyan, hogy a történelmi teljesítmények nem feltétlenül mutatják a jövőbeli mozgásokat, de ezek a régi lenyűgöző nyereségek mégis azt sugallhatják, hogy az XRP előtt minden lehetőség megvan arra, hogy legyen néhány erős hete.

A Bitcoin Minetrix előértékesítése is felkelti a befektetői érdeklődést

Míg az XRP tulajdonosok bíznak a token mostani árfolyam-pumpájában, azért egy másik kriptoeszközre, a BTCMTX előértékesítésére is érdemes lehet figyelmet fordítani. 

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy olyan innovatív Stake-to-Mine platform, amely újra elérhetővé szeretné tenni a BTC bányászatot a hétköznapi kripto befektetők számára.

A Precedence Research előrejelzése szerint a globális kriptobányászati piac értéke 2032-re elérheti a 7 milliárd dollárt.

Forrás: https://www.precedenceresearch.com/cryptocurrency-mining-market 

A Bitcoin Minetrix mechanizmusa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BTCMTX tokenjeiket leköthessék, és felhőbányászati krediteket szerezzenek.

Ezek a kreditek aztán BTC bányászati teljesítményre vagy a bányászati hozamból való részesedésre válthatók be.

Ez a decentralizált megközelítés egyrészt segít az átláthatóság biztosításában, másrészt védi a felhasználók érdekeit. A BTCMTX tokenek birtokosai pedig részesülhetnek a lenyűgöző lekötési hozamokból.

A Bitcoin Minetrix újító modelljét és ambiciózus céljait elnézve nem meglepő, hogy a befektetők aktívan vesznek részt az előértékesítésben, mely során egy BTCMTX-et tokenenként 0,0114 dollárért szerezhetnek meg. Az előértékesítés jelenleg az 5. szakaszában jár.

A Bitcoin Minetrix népszerűségének jele, hogy Telegram közösségéhez több mint 3800-an csatlakoztak, és a projekt X (korábban Twitter) fiókjának már több, mint 5200 követője van.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.31% $63,594.2
Ethereum ETH -0.91% $3,052.21
BNB BNB 0.65% $555.79
Solana SOL 2.55% $144.34
XRP XRP -0.64% $0.4986
Dogecoin DOGE -0.44% $0.1504
Cardano ADA 2.49% $0.4674
Litecoin LTC -0.98% $80.97
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!