Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Közeledik a Doge nap: milyen kriptók lehetnek a nyertesei?

Közeledik a Doge nap: milyen kriptók lehetnek a nyertesei?

Április 20-át a Dogecoin korábbi évek menetelései alapján Doge Napnak keresztelték el. Április 20 idén szombatra esik, ám a “jó” hír, hogy a kriptopiac még hétvégén sem pihen, így felkészülhetsz egy pihentető alvással péntek este, hogy másnap csőre töltve várhasd a Doge napot! 

Elon Musk kedvenc napja

Elon Musk azt nyilatkozta, hogy ez “a kedvenc napja”, nem is csoda, ha megnézzük a dátumot 4/20. A 420-ról talán mondanunk sem kell, hogy a kannabisz legalizásának szimbóluma lett. 

Musk is előszeretettel fogyasztja állítólag a terméket, és ezen a napon általában posztol is valami fergetegeset. Az elmúlt évek alapján a Dogecoin mellé állt be, felpumpálva ezzel az érme árfolymát. 

De lássuk, milyen más kriptók lehetnek a közelgő Doge nap befutói?

Dogecoin20 ($DOGE20)

A Dogecoin20 előértékesítése villámgyorsan lezajlott, és amelynek tervezett listázása egybeesett volna a Bitcoin feleződésével és a Doge nappal. A legújabb bejelentések szerint viszont mivel idő előtt befejeződött az előértékesítés, így a listázási napot is előre hozták. Az előértékesítés márciusban kezdődött, és eredetileg április 20-án, szombaton zárult volna, de a csapat előrehozta április 18-ra, csütörtök 10 órára (UTC) a tőzsdei listázást.

A DOGE20 így két nappal hamarabb kerül a decentralizált tőzsdékre, bár a csapat nem részletezte, hogy pontosan melyik tőzsdéken lesz elérhető, ezért érdemes lesz figyelemmel tartani a projekt közösségi médiáját. Azoknak, akik DOGE20 tokeneket szeretnének szerezni, a csütörtöki nyilvános kezdetig várniuk kell.

dogecoin20 press release I Cryptofalka

A projekt ezzel egy kis előnyt szerezhet, hogy kihasználja a Bitcoin felezéséből és a Doge napból fakadó lehetséges árfelhajtó lendületet. Ez egy stratégiai lépésnek bizonyul részükről, ami a projekt kiemelkedő indulásához vezethet.

A Dogecoin20 jelentős sikert ért el a mémérmékbe fektetők között, mivel újraértelmezte a Dogecoint egy tisztább, zöldebb, több hasznosságot és értéket kínáló változatként, köszönhetően az Ethereum-kompatibilitásnak és a lekötési ösztönzőknek.

Ha vásároltál a tokenből, akkor csütörtökön képes leszel igényelni őket, ha pedig szeretnéd a listázást meglovagolni, akkor figyeld, hogy melyik DEX-en lesz elérhető a projekt.

Megnézem a DOGE20 oldalát!

Dogeverse ($DOGEVERSE)

A Dogeverse egy innovatív projekt, amelynek célja, hogy több blokkláncot is áthidaljon. A token célja, hogy egységes teret hozzon létre a piaci szereplők és a befektetők számára. Az Ethereum és a Solana között hidat képező Doge tokent, a Cosmo ihlette. Ennek megfelelően a Dogeverse lehetővé teszi a tulajdonosai számára, hogy zökkenőmentesen lépjenek át a különböző kriptoláncok között.

Továbbá, a token elkötelezett amellett, hogy több decentralizált tőzsdén (DEX) és centralizált tőzsdén (CEX) is jegyezzék. Arra is törekszik, hogy egy aktív mémkedvelő és kripto befektetői közösséget építsen ki. Miközben a Dogeverse tovább bővíti multichain hasznosságát, a Cosmo mögött álló csapat folytatja az innovatív koncepciók fejlesztését.

Emellett az előértékesítési gyűjtésük átlépte az 5 millió dolláros célértéket, és ahogy közeledik a tőkegyűjtési céljához, a piac továbbra is növekvő érdeklődést mutat. Ez a hangulat potenciális lehetőséget jelent a befektetők számára, hogy most alacsony áron szálljanak be az előértékesítésbe. Ráadásul a token lehetővé teszi a tokenek lekötését is.

A Dogeverse továbbá integrálta az AVAX coinnal történő vásárlási lehetőséget is a weboldalába. Ez az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Ethereum, BNB, Polygon és Avalanche tranzakciókat hajtsanak végre. Következőnek a Base és Solana opciókat is hozzáadják majd a projekthez, így válik egy teljesen 6 láncon futó érmévé a Dogeverse.

Amennyiben érdekel a projekt, olvasd el a white papert, és tájékozódj a közösségi médiában.

Megnézem a Dogeverse oldalát!

Slothana ($SLOTH)

A Solana alapú mém érmék újabban nagyon pörögnek. Olyannyira, hogy még a Bloomberg hasábjain is feltűnt ez az őrület. De nem is csoda, hiszen szinte egyik napról a másikra lesznek milliomos néhány szerencsés meme kereskedő. 

 

Ezt a hullámot igyekszik meglovagolni a Slothana nevű mém érme is. Ha ellátogatsz a projekt honlapjára akkor egy lusta lajhárt láthatsz, akinek elege van a 9-5-ig tartó munkából, és inkább a kriptoiparban szeretne szerencsét próbálni.

A Slothana alig pár hét alatt gyűjtött 10 millió dollárt. Eddig nem lehetett tudni azt, hogy meddig tart majd a különös előértékesítés (hiszen elég volt Solanát küldeni a projekt tárcacímére), ám most már ez is kiderült! 

A befektetőknek kb 10 napjuk maradt arra, hogy előértékesítési áron beszerezzék a lusta lajháros kriptójukat. Minden egyes elküldött Solanáért 10 000 db SLOTH érmét lehet kapni. 

A Slothana egyike lehet azon projekteknek, amelyet a Doge nap körüli őrület is elkaphat. Bár se nem kutya, se nem érhető el még a tőzsdéken, a mémérmék iránti lelkesedés talán felteszi majd a térképre ezt a projektet is.

Ismerd meg a Slothanát!

Már csak pár van a hivatalos Doge napig

Már csak pár napunk maradt hátra a hivatalos Doge napig, amely eddig fellendülést hozott a Dogecoin árának, és ezzel együtt a lelkesedést a mémérmék iránt. A kriptoipar úgy tűnik egyre jobban elmozdul ebbe a műfajba, ahol a leleményes és gyors kereskedők az új projektekkel szedik meg magukat. 

Április 20 idén szombatra esik, ám a “jó” hír, hogy a kriptopiac még hétvégén sem pihen, így felkészülhetsz egy pihentető alvással péntek este, hogy másnap csőre töltve várhasd a Doge napot! 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.65% $67,585.37
Ethereum ETH -2.66% $3,766.81
BNB BNB -0.46% $596.11
Solana SOL -1.66% $168.03
XRP XRP -0.17% $0.529
Dogecoin DOGE 1.12% $0.1657
Cardano ADA 0.56% $0.4588
Litecoin LTC 0.10% $83.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!