A Robinhood bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat

Szerző: | júl 27, 2021 | Kriptovaluta, Tőzsde

A korábban bejelentett új kriptotárca mellett, a Robinhood belép a DeFi térbe és bevezeti a staking és lending szolgáltatásokat is.

 

Folyamatosan fejlődik a Robinhood

Robinhood tőzsdén korábban kizárólag részvényekkel lehetett kereskedni. A 2018-ban indult kriptográfiai részleg gyorsan az amerikai fiatal társadalom egyik legkedveltebb kriptovaluta tőzsdéje lett, az egyszerű használatának köszönhetően. A cég platformján keresztül, 2021 első felében 9,5 millió ember kereskedett kriptovalutával, a 2020 negyedig negyedévében mért 1,7 millióval szemben. A Robinhood bebizonyította, hogy a kriptográfia nem csupán hype. 

staking and landing | Cryptofalka

Forrás: https://www.hebergementwebs.com/

Az éveken át tartó folyamatos növekedés után a Robinhoodnál úgy dönöttek, hogy tőzsdére viszik a vállalkozást. A nyilvános elővásárlás, az IPO, július 28-án indul és HOOD lesz a részvény neve. A társaság várhatóan 40 dollár / részvény áron fogja elindítani a részvényeit. A terveik között szerepel, hogy körülbelül 2 milliárd dollárt gyűjtsenek az IPO révén. 

Az intézmények gyakran nagy tételben, olcsóbban kaphatják meg a részvényeket, azonban a Robinhood egyenlő alapokra helyezve, mindenkinek ugyanannyiért fogja árulni. Ez a lépés hasonló a Coinbase IPO-hoz, az amerikai kriptovaluta tőzsde is egyből megnyitotta a vásárlási lehetőséget minden befektető előtt.

 

A Robinhood is belép a DeFi térbe

A Robinhood ezen a héten megtartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy új kriptográf termékeket indít. A platformján elérhető lesz két népszerű pénzügyi termék, a staking és a lending szolgáltatás. Jason Warnick pénzügyi igazgató elmondta, hogy a Robinhood sok olyan fejlesztést hajt végre amelyekről tudják, hogy ügyfeleik örülnének. Ilyen például az új pénztárca vagy új kriptográf termékek bevezetése.

DeFi | Cryptofalka

Forrás: https://decrypt.co/

“Úgy gondoljuk, hogy nagy lehetőség áll előttünk, és várakozással tekintünk további termékek eljuttatására az ügyfelek számára.” -nyilatkozta Jason Warnick

A Menlo Park központú kereskedési alkalmazás jelenleg csak kriptovaluta adás-vételét teszi lehetővé, az ügyfelek még nem szerezhetnek kamatokat vagy vehetnek fel kölcsönt, de még nem is utalhatnak az app-ból külső pénztárcába. A vezetők már márciusra olyan kriptotárcát ígértek, amivel ki lehet utalni az eszközöket. Ezt az ígéretet most megismételték, de ezúttal nem adtak meg indulási dátumot. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A hónap elején egy a Robinhoodnál dolgozó személy azt nyilatkozta a Decrypt kripto magazinnak, hogy a vállalat kriptotárcája összekapcsolódik majd a decentralizált pénzügyi protokollokkal (DeFi). Ez alátámasztja Jason Warnick nyilatkozatát.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.