A Spotify teszteli az NFT profilképeket

Szerző: | máj 19, 2022 | Kriptovaluta

A Spotify NFT profilképekkel javítaná az előadók és a rajongók felhasználói élményét. Elindult a tesztelés fázisa.

 

NFT profilképek a Spotify-on

A legjelentősebb zenei streaming szolgáltató, a Spotify teszteli azt a lehetőséget, hogy nonfungible token (NFT) galériákat helyezzenek el a zenészek profiljain. Ha a tesztelés sikerrel zárul, az NFT-k beágyazása javítaná az előadók és a rajongók élményét.
 
Spotify | Cryptofalka

Forrás: blockworks.co

 
Pénteken jelentek meg hírek arról, hogy a Spotify Android alkalmazásának egyes egyesült államokbeli felhasználói tesztelhetik az új szolgáltatást. Ezek a felhasználók láthatják az NFT-ket a művészek profiljain. Jelenleg csak két ilyen előadó létezik, Steve Aoki DJ és producer, valamint a The Wombats indie rock együttes – ők mindketten az NFT-k elfogadásáról ismertek. Vásárolni nem lehet, azonban egy link vezet az OpenSea oldalára, ahol meg lehet vásárolni a termékeket. A jelentések szerint a Spotify nem támogatja a videókat vagy a GIF formátumokat, csak statikus képet jelenít meg hangok nélkül.
 
A cég szóvivője azt nyilatkozta, hogy a teszteket „az előadók és a rajongók élményének javítása érdekében” végzik, és míg néhányuk „kikövezi az utat egy szélesebb körű élményhez”, mások „csak fontos tanulási célokat szolgálnak. ” Néhány Spotify-felhasználó a Twitteren megosztotta, hogy nemrégiben NFT-vel kapcsolatos kérdőívet kapott.
 
A Music Ally szerint a Spotify nem von le jutalékot az NFT vásárlások után. 
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

 

A zenészeket aktívan érdekli az NFT piac

Napjainkban létfontosságú lehet a zenészek és előadók számára az alternatív bevételi forrás, ugyanis a COIVID 19 világjárvány még mindig nagyban befolyásolja a turnék és koncertek létét.
 
2021-ben a Linkin Park tagja, Mike Shinoda lett az első nagylemez-előadó, aki kislemezt adott ki NFT-ként, a Kings of Leon pedig az első banda, amely teljes albumot adott ki nem helyettesíthető token formájában. A Rolling Stone becslése szerint az Aoki közel 3 millió dollárt keresett az NFT-k kiadásából.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka