A Starbucks NFT platformot indít

Szerző: | szept 13, 2022 | Kriptovaluta

Szeretnél egy NFT-t a tejeskávédhoz? A Starbucks kávézólánc hamarosan NFT platformot indít a Polygon-on.

 

Mit tervez a Starbucks?

 A Starbucks tegnap bejelentette, hogy a Polygon hálózaton keresztül NFT jutalmakat tervez kínálni ügyfeleinek. Az NFT-kkel olyan dolgokhoz lehet majd hozzáférni, mint az árucikkek és különféle események.

A Starbucks Odyssey program, amely még ebben az évben elindul, lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államokban a vásárlók és a dolgozók jutalomként digitális bélyegeket szerezzenek, valamint korlátozott példányszámú digitális bélyeget vásároljanak és cseréljenek. Minden bélyeget NFT-ként, vagyis olyan blokklánc-token formájában készítenek majd, amely olyan dolgok tulajdonjogát jelképezi, mint a digitális gyűjtemények és műalkotások.

Starbucks | Cryptofalka

todaycryptotimes.com

 

A kezdeményezést a meglévő Starbucks Rewards program kiterjesztéseként hirdetik meg, és lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy a kávézólánc alkalmazásán keresztül kihívások teljesítésével és interaktív játékokkal “utazási bélyeg” NFT-ket gyűjtsenek.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Miért jó ez a Starbucks-kedvelőknek?

A limitált kiadású NFT bélyegeket a vállalat fogja értékesíteni, és hitelkártyával lehet majd megvásárolni őket – nem lesz szükséges kriptovaluta használata ahhoz, hogy a vásárlók “tulajdonrészt követeljenek a Starbucks iránti hűségükre alapozva“, ahogy a vállalat írja. A Starbucks Odyssey webalkalmazás ezután egy másodlagos marketplace-t fog létrehozni, ahol a bélyegek tulajdonosai kedvük szerint vásárolhatják meg és adhatják el azokat.

Starbucks | Cryptofalka

capitalmatters.co.uk

 

A bélyegek gyűjtése ösztönzőleg hat majd a vásárlókra, mivel az NFT-k növelik a felhasználók szintjét az Odyssey alkalmazásban és potenciális jutalmakhoz vezetnek – a virtuális italkeverő tanfolyamoktól kezdve az exkluzív árucikkekig, a privát eseményekre való bejutásig vagy egy utazáshoz a Starbucks Costa Rica-i kávéfarmjára. A vállalat szerint az NFT-k eladásából származó bevétel egy része egyelőre meg nem nevezett célokat támogat majd.

 

Záró gondolatok

A Polygon egy Ethereum sidechain, amely gyorsabb, olcsóbb és energiatakarékosabb tranzakciókat tesz lehetővé, mint amire az Ethereum saját mainnet-je önmagában képes. Az utóbbi időben a márkapartnerek kedvencévé vált, olyan cégek, mint a Coca-Cola és a Reddit indítottak NFT-ket a Polygon-on, valamint a Disney tavaly nyáron a Polygon-t választotta a Web3 gyorsító programjába.

A Starbucks már hónapok óta rebesgeti Web3 kezdeményezését és még kritikát is kapott az alkalmazottaktól, akik megjegyezték, hogy egyes NFT platformok károsan hatnak a környezetre. A Polygon mint proof-of-stake hálózat, amely nem használ kriptobányászatot, lényegesen kevesebb energiát használ, mint az Ethereum. Az Ethereum hálózat azonban maga is egy környezetbarát frissítésen, az úgynevezett merge-en fog átesni hamarosan, amely a hálózat mainnet-jét proof of stake-re állítja át.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.