A Telegram kriptotőzsdét épít

Szerző: | dec 1, 2022 | Kriptovaluta

A Telegram decentralizált kriptovaluta termékeket tervez bemutatni, beleértve egy kriptotőzsdét és nem őrzött pénztárcákat.

 

A Telegram terve

Pavel Durov, a Telegram alapítója bejelentette, hogy az üzenetküldő platform decentralizált kriptovaluta termékek bemutatását tervezi, beleértve egy kriptotőzsdét és nem őrzött pénztárcákat.

Durov szerint az új vállalkozás a kriptovaluta-eszközök meglévő centralizációját kívánja orvosolni, amely tényező – mint megjegyezte – felhasználók millióit hagyta cserben az FTX tőzsde összeomlására hivatkozva – mondta a vezérigazgató a hivatalos Telegram csatornáján november 30-án.

A Telegram következő lépése egy sor decentralizált eszköz, köztük nem őrzött tárcák és decentralizált tőzsdék létrehozása emberek milliói számára, hogy biztonságosan kereskedhessenek és tárolhassák kriptovalutáikat. Így kijavíthatjuk a túlzott centralizáció okozta hibákat, amelyek kriptofelhasználók százezreit hagyták cserben – mondta.

Telegram | Cryptofalka

kiplinger.com

 

Az alkalmazás alapítója rámutatott továbbá, hogy a jelenlegi blokklánc-ökoszisztéma eltért a decentralizációt elősegítő alapelvétől.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Vissza a decentralizációhoz

Durov megjegyezte, hogy a hatalom néhány kézben való koncentrációja miatt nem meglepő, hogy az FTX incidens megtörtént.

A megoldás egyértelmű: a blokklánc-alapú projekteknek vissza kell térniük a gyökerekhez – a decentralizációhoz. A kriptovaluta-felhasználóknak át kell térniük a bizalom nélküli tranzakciókra és a saját tárhelyű pénztárcákra, amelyek nem támaszkodnak egyetlen harmadik félre sem – tette hozzá.

Telegram | Cryptofalka

reuters.com

 

Durov továbbá felszólította a blokkláncfejlesztőket, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek a tömegek számára könnyen használhatóak. Különösen az Ethereum-ot (ETH) nevezte meg, utalva arra, hogy a platform “még a legutóbbi finomítások után is elavult és drága”.

Az Ethereum a Merge frissítéssel, amellyel a platformot az energiahatékony proof-of-stake (PoS) hálózatra állította át, fokozott hálózati fejlődést könyvelhetett el.

 

A Telegram kripto térhódítása

Érdemes megjegyezni, hogy a Telegram a közelmúltban több termékkel is betört a kriptotérbe. Az üzenetküldő platform felhasználói például a The Open Network (TON) segítségével kriptovalutákat vásárolhatnak és adhatnak el anélkül, hogy elhagynák az alkalmazást.

Ugyanakkor az FTX összeomlása és az ezt követő ügyfélpénzek elvesztése kérdéseket vetett fel a központosított tőzsdék kezelésével kapcsolatban.

Miközben az összeomlással kapcsolatos vizsgálat folytatódik, a tőzsde alapítója, Sam Bankman-Fried tagadja a vádakat és azt állítja, hogy az összeomlás “a dolgok masszív korrelációja miatt alakult ki a szabadpiaci mozgások során”.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.