Száguld a Tesla, Elon Musk lenyomta Warren Buffettet is

Szerző: | júl 11, 2020 | Kriptovaluta

Döbbenetes száguldásban a Tesla részvények ára, 1500$ felett jár az árfolyam. Ezzel Elon Musk már Warren Buffettet is megelőzte a milliárdosok rangsorában.😱

 

Idézőjelesen újra az űrben jár a Tesla és Elon Musk

Mondhatni a 2019-es év is a Tesla részvények árnövekedésétől volt hangos, viszont, amit 2020-ban művel az árfolyam arra valószínűleg még Elon Musk sem számított. Ugyanis a Tesla részvények ára a tavalyi 170 dolláros mélyponttól egészen 450 dollárig emelkedett és durván egy fél év alatt +150% növekedést zsebelt be. 📈

Sokan már ekkor túlvettnek gondolták a Tesla részvények árfolyamát, de úgy néz ki, hogy az akkori emelkedés csak bemelegítő volt a 2020-as pumpához.

Elon Musk Tesla I Cryptofalka

Hogy mi volt 2020-ban? Koronavírus, tőzsde pánik, Elon Musk arról tweetelt, hogy szerinte a Telsa részvények ára túl drága… Hogy ez mennyire hatotta meg a Tesla részvények árát? Hát egyáltalán nem, sőt! 2020 első félévét iszonyatosan meghúzta a Tesla, jelenleg már 1500 dollár felett jár az árfolyam. Ezzel idén közel +250% emelkedésnél van a Tesla és Elon Musk.

Elon Musk Tesla I Cryptofalka

Az emelkedést valószínűleg az innovatív technológiai cégben rejlő hatalmas potenciál hajtja. Bár úgy gondoljuk, hogy az emelkedés mértéke és dinamikája azért ezen jóval túlmutat, a FOMO (Fear Of Missing Out) is már erősen bekapcsolt. Ezért csak óvatosan! Viszont, ami a Tesla részvény árak mellett szintén döbbenetes az. ⤵️

 

A Tesla emelkedésével Elon Musk vagyona már Warren Buffettét is meghaladja

Pénteken ugyanis újabb 11%-ot emelkedett a Tesla részvények ára, ezzel a Tesla CEO Elon Musk vagyona is nem keveset nőtt. Mivel a részvények durván 20%-át birtokolja Elon Musk, a 49 éves tech zseni. Vagyona nagyjából 71 milliárd dollárra tehető, ezzel Elon Musk már a hetedik leggazdagabb ember a Földön! Wow!

Ezzel Elon Musk a legújabb technológiai vállalkozó, aki Buffett fölé emelkedik a világ leggazdagabbak soraiban. Steve Ballmer, a korábbi Microsoft vezérigazgató, valamint a Google társalapítói, Larry Page és Brin szintén nagyot ugrottak. Az indiai iparmágnás, Mukesh Ambani ezen a héten szintén felülmúlta még Warren Buffett vagyonát is.

 

Warren Buffett I Cryptofalka

Forrás: https://observer.com/2020/02/warren-buffett-reveals-top-3-criteria-for-his-marriage-like-acquisition/

A történethez az is hozzátartozik, hogy nem csak a Tesla és Elon Musk növelte a vagyonát, de Warren Buffett pedig igazán nagylelkű volt a héten. Ugyanis a vagyonából közel 3 milliárd dollárt adományozott el a 89 éves sztárbefektető. 2006-óta ezzel összesen 37 milliárd dollár adományt osztott szét. Egy igazi Úr! Le a kalappal előtte!

 

Mike Novogratz óvatosságra int

Mike Novogratz korábbi hedge fund manager, aki jelenleg a Galaxy Digital Holding-ot irányítja óvatosságra int a tech papírokkal kapcsolatban. Szerinte ugyanis a technológiai cégek árfolyamai már kezdenek erősen elszakadni a mögöttük álló fundamentumoktól és túlértékeltek lenni. 

Ami a tőzsdén megy jelenleg teljesen irracionális, szerintem egy újabb lufi fújódik. A gazdaságok szenvednek, az országok egyik napról a másikra zárnak be a koronavírus következtében, eközben a tőzsdék pedig napról-napra újabb csúcsokat döntenek. Klasszikus spekulatív buborék fújódik. – Nyilatkozta Mike Novogratz a Bloomberg-nek.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka