Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
53 ezer dollár óránként: ennyit bukik az FTX a csődeljáráson

53 ezer dollár óránként: ennyit bukik az FTX a csődeljáráson

Csöbörből vödörbe: Három hónap alatt óránként 53 000 dollár veszteséget könyvel el az FTX tőzsde ügyvédekre és csődeljárási költségekre.

Súlyos költségekkel néz szembe az FTX tőzsde

Az FTX csődeljárása során az utóbbi három hónapban minden órában körülbelül 53 000 dollárt veszített csődeljárási ügyvédek és tanácsadók díjaira. Az augusztus 1-től október 31-ig terjedő időszakban az ügyvédek legalább 118,1 millió dollárt számláztak, ami napi 1,3 millió dollárnak vagy óránként 53 300 dollárnak felel meg.

Az Alvarez and Marshall vezetési tanácsadó cég 35,8 millió dollárt számlázott a három hónapos időszak alatt, míg a második helyen álló globális jogi cég, a Sullivan & Cromwell 31,8 millió dollárt számlázott. 

Az AlixPartners globális tanácsadó cég 13,3 millió dollárt számlázott a nyomozati vizsgálatokkal kapcsolatos szolgáltatásokért, míg a Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan 10,4 millió dollárt.

"Jelentős aggodalomra" ad okot néhány számla

Az FTX csődeljárásának kezdete óta teljes mértékben kifizetett jogi díjak összege körülbelül 350 millió dollár. Ugyanakkor egy korábbi jelentés, amelyet december 5-én nyújtott be a bíróság által kinevezett díjvizsgáló, Katherine Stadler, "jelentős aggodalmakat" azonosított a nagyobb tanácsadó cégek, köztük a Sullivan & Cromwell, az Alvarez & Marshall és mások által 2022. május 1-től június 31-ig benyújtott számlákkal kapcsolatban.

5e438e3e-e0f6-40e0-8869-941c490b35dd.webp

Az Eversheds Sutherland és a Morris, Nichols, Arsht & Tunnell jogi irodák képviselik, és a díjaik összege a végzett munka függvényében alakul ki, további bírósági vizsgálatok és esetleges kihívások mellett.

Már több mint egy éve tart az FTX Saga

Az FTX kriptotőzsde 2022 novemberében váltott csődeljárást azzal a váddal, hogy milliárdokat visszaélt és elveszett az ügyfelek kriptovalutáiból. A vállalat több mint 7 milliárd dollárt talált meg az ügyfelek visszafizetéséhez, de további jogi lépésekkel is él, beleértve a belső személyek elleni peres eljárásokat és azokat, akik a csőd előtt pénzt kaptak. Az FTX alapítóját, Sam Bankman-Fried-et, 2022. november 3-án elítélték, mivel milliárdokat lopott el az ügyfelek számláiról.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.10% $62,115.12
Ethereum ETH 1.34% $3,426.28
BNB BNB 1.13% $410.1
Solana SOL -4.45% $128.27
XRP XRP 5.97% $0.6274
Cardano ADA 11.41% $0.7484
Dogecoin DOGE 18.45% $0.1427
Litecoin LTC 6.79% $90.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!