Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance akkreditációt szerzett Kanadában és Bahreinben

A Binance akkreditációt szerzett Kanadában és Bahreinben

Ha a Binance bahreini kérelmét végleg jóváhagyják, akkor ez lesz a tőzsde első hatósági engedélye a közel-keleti és észak-afrikai régióban.
 
 

A Binance eleget tett a követelményeknek

A kriptotőzsde elvi engedélyt kapott a Bahreini Központi Banktól, hogy kriptoeszköz-szolgáltatóként működjön a Bahreini Királyságban. A közlemény szerint az elvi jóváhagyás az első a tőzsde számára a közel-keleti és észak-afrikai régióban.
 
Binance I Cryptofalka Forrás: https://totalkrypto.com/
 
A Binance vezérigazgatója, CZ egy nyilatkozatában azt mondta, hogy a nemzeti szabályozó hatóságok jóváhagyása „alapvető fontosságú a kripto- és a blokkláncok iránti bizalom kialakításához, valamint a tömeges elfogadás további javításához”. Abdulkarim Hadzsi, az ország központi bankjának engedélyezési igazgatója szerint teljeskörű engedélyezésről. Kiemelte Bahreint, mint ideális helyszínt a Binance számára, hogy a régióban létrehozza központját.
 
A CBB „elvi jóváhagyása” azt jelenti, hogy a tőzsdének továbbra is át kell mennie a teljes jelentkezési folyamaton. Abdulla Haji, a CBB engedélyezési igazgatója megerősítette a lépést, és azt mondta a Bloombergnek, hogy amint a Binance teljesíti a követelményeket, az engedélyezés „formaságok kérdése”. Haji szerint a Bahreini Királyság „tökéletes hely” a Binance számára, hogy a MENA régióban felállíthassa központját.
"A nemzeti szabályozó hatóságok, például a Bahreini Központi Bank elismerése és jóváhagyása elengedhetetlen a kriptovaluták és a blokkláncok iránti bizalom kialakításához, és elősegíti a tömeges elfogadás további javítását" - mondta Changpeng Zhao, a Binance alapítója és vezérigazgatója.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

A kriptotőzsde Kanadában is terjeszkedik

Meglepő lépésként a cég kripto finanszírozási engedélyt kapott Kanadában is, amelyet Binance Canada Capital Market néven jegyeztek be. A tőzsde új leányvállalata digitális eszközöket, pénzátutalásokat, devizát fog kezelni és pénzszolgáltató üzletágként (MSB) fog működni. CZ megerősítette az engedélyezést a Twitteren. Elmondta, hogy a vállalat izgatottan várja ügyfélszolgálati csapatát az ügyfelekkel és más kriptocsere-piacokkal.
 

[embed]https://twitter.com/cz_binance/status/1475321567026741248[/embed]

A FINTRAC-tól kapott pénzügyi engedély 2024. december 31-én jár le.

 

Nehéz év volt a Binance számára

Kihívásokkal teli év volt a Binance számára, mivel az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Japánban, Olaszországban és a világ számos más országában a szabályozó hatóságok figyelmeztették a tőzsdét, hogy engedély nélküli tevékenységet végez. Néhány joghatóság még végrehajtási eljárást is indított a Binance ellen illegális tevékenységek miatt.
 
Legutóbb a török ​​Pénzügyi Bűnügyi Nyomozó Testület (MASAK) szabott ki közel 750 000 dolláros pénzbírságot Binance helyi szervezetére a pénzmosás elleni szabályok állítólagos megsértése miatt. A hónap elején a tőzsde visszavonta a szingapúri engedély iránti kérelmét, és kijelentette, hogy mostantól a városállamban végzett tevékenységét egy „blokklánc innovációs központtá” alakítja át.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.40% $51,138.57
Ethereum ETH 0.84% $2,957.97
BNB BNB 1.25% $380.18
Solana SOL 0.68% $102.21
XRP XRP 1.65% $0.5443
Cardano ADA 1.09% $0.5914
Dogecoin DOGE 1.19% $0.08595
Litecoin LTC 2.78% $70.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!