Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Így kamatoztasd a kriptovalutáidat a Binance earn-el

Így kamatoztasd a kriptovalutáidat a Binance earn-el

Ha hosszútávra tervezel akkor érdemes pár perc figyelmet szentelned a Binance Earn funkciójának, amely lehetővé teszi, hogy passzív jövedelmet generálj kriptovalutáid segítségével.

Ha még nem lenne Binance számlád vagy nem csináltál meg minden hitelesítést, akkor itt kezd a folyamatot: Binance regisztráció és hitelesítés. Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> LKD5PAZW <<  

Binance earn: Passzív jövedelem kriptovalutákból

A kriptovaluták rohamos népszerűségével egyre több ember keresi azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével növelhetik vagyonukat ebben a dinamikus piacban. Az egyik ilyen lehetőség a Binance Earn, a Binance kripto tőzsde által nyújtott szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet és extra kamatokat generáljanak kriptovalutáikkal.

A Binance earn hasonlóan működik, mint egy sima bankbetét, ahol a pénzünket nem otthon, hanem egy szolgáltatónál tároljuk, aki cserébe ezért éves szinten néhány % kamatot fizet számunkra. Fontos azonban megemlíteni, hogy a kriptovaluta és például a Bitcoin kamatok farmolása a kamatos kamat és a kripto árfolyamok dinamikus emelkedése miatt hosszútávon lényegesen növelheti a portfóliónk értékét ha kihasználjuk a hasonló szolgáltatásokat. Binance earn I Cryptofalka

Maga a Binance Earn egy összefoglaló felület, amin belül több opció közül választhatunk, hogyan szeretnénk kamatoztatni a coinjainkat. Az Auto-Investről, ami egy nagyszerű felhalmozási már korábban írtunk, most a "Simple Earn" funkciót vesszük górcső alá. Ezzel a funkcióval tudunk ugyanis kamatokat farmolni a kriptovalutáink Binance tőzsdén történő tárolásával.

👇🏼 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼 binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Binance Simple Earn: kamatok farmolása egyszerűen

A Binance tőzsdén a Simple Earn fül alatt érhető el a "Flexible Savings", "Locked Savings" és "Locked Staking" funkciók, vagyis az összes olyan megoldás, ami segítségével kamatokat tudunk farmolni. Így egyetlen platformon könnyedén indíthatsz rugalmas futamidejű (flexible) és zárt futamidejű (locked) szolgáltatásokat egyaránt. A Simple Earnbe berakott kriptovalutáidat a futamidő alatt a likviditás fedezésére és hitelezésre használja fel a Binance tőzsde. Binance earn I Cryptofalka

Flexible savings: Rugalmas lekötések

A Binance Earn Flexible Savings funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptovalutákat helyezzenek el megtakarítási számláikon és azokat rugalmasan kamatoztassák a Binance platformon. Ez egy egyszerű és kényelmes módszer a passzív jövedelem generálására a kriptovalutákkal, amelyeket a Binance platformon tartunk.

A Binance Earn rugalmas megtakarítási lehetősége különböző kamatlábakkal rendelkezik, amelyek változhatnak a kriptovaluták és a piaci körülmények alapján. A kamatok rendszeresen jóváíródnak a felhasználók számláján, ami passzív jövedelmet eredményezhet a kripto megtakarításaidnak köszönhetően. Fontos azonban figyelemmel kísérni a piaci feltételeket, mivel a kamatlábak és a kriptovaluták értéke is idővel változik.

A Simple Earn rugalmas termékeire bármikor fel- vagy leiratkozhatsz, így a napi kamatok bezsebelése mellett is megőrizheted az eszközeid rugalmasságát és a likviditást.

Binance earn I Cryptofalka  Locked savings és Locked staking

A zárolt és előre meghatározott időre lekötött termékek (locked) magasabb kamatot biztosítanak, viszont velük elveszítjük kriptovalutáink rugalmasságát. A letéted időtartama lehet néhány nap, egy hónap vagy akár hosszabb időszak is, attól függően, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

A visszaváltási időpont előtt azonban bármikor dönthetsz úgy, hogy mégis visszavonod a biztosított tőkét, de akkor az addig felhalmozott jutalmakról le kell mondanod. Sőt, ilyenkor az addig termelt kamat összegét is levonják a felszabadítandó tőkénkből! Vagyis locked termék lekötése előtt érdemes átgondolnunk, hogy lesz-e szükségünk ezekre a kriptovalutákra.

Tipp: Az "Auto-invest" funkció segítségével automatikusan feliratkoztathatod Earn szolgáltatásra a Spot Walletben lévő eszközöd. Ilyenkor a Spot tárcában lévő token automatikusan átkerül a megfelelő rugalmas kamatozó szolgáltatásba.

Binance earn I Cryptofalka

Mennyit kamat jár, ha feliratkozol?

A Binance Earn platformon a kamatok változóak és több tényezőtől is függnek, mint például a kriptovaluták típusa, a lekötési időszak hossza és az aktuális piaci körülmények. A kamatlábakat rendszeresen frissítik és közzéteszik a Binance Earn weboldalán. Néhány népszerű kriptovalutára és stabilcoin-ra 3-10% kamatot, míg extrémeb és rizikósabb kriptovalutákra akár évi 20-30% kamatot is farmolhatunk.Gyakran előfordulnak promóciós jutalmak is, ezért időről-időre érdemes ránézni az aktuális kampányokra, az extra kamatokért.

A Valós Idejű APR élő mutatója annak, hogy milyen jutalmakat kaphatsz éves szinten, de ennek értéke akár percről percre változhat. A kamatok felhalmozódnak az Earn Walletedben, ennek eredményeként az egyes tokenekhez tartozó rugalmas lekötésű egyenleg is idővel növekszik.

 

👇🏼 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼 binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Binance Simple Earn lépésről-lépésre:

1. Jelentkezz be Binance-fiókba, és menj az [Earn] - [Simple Earn] menüpontra.

Így kamatoztasd kriptovalutáid Binance tőzsdén | Cryptofalka.jpg

2. Keresd meg azt a tokent, amelyre szeretnél feliratkozni. Kattints az általad kívánt lekötési határidőre [Rugalmas, 10, 30, 60, 120 nap] a coin mellett, majd kattints a [Feliratkozás/Subscribe] gombra.

Binance earn I Cryptofalka

3. Megjelenik egy felugró előfizetési ablak, ahol megadhatod az előfizetésed összegét (itt engedélyezheted az automatikus feliratkozás funkciót is). Ellenőrizd a jobb oldali előfizetési összefoglalót, és kattints a [Megerősítés/Confirm] gombra a feliratkozáshoz.

Binance earn I Cryptofalka

4. Megjelenik egy megerősítő üzenet a feliratkozás részleteivel, és egyben az eszközök átkerülnek a Spot Walletből a Simple Earn Flexible termékbe.

Binance earn I Cryptofalka

Rizikók a Binance Earn használatával

A Binance Earn funkció használata minimális rizikókat hordoz, amelyeket érdemes figyelembe venned:

  1. Szolgáltatói kockázat: A Binance Earn a Binance platformon belül működik, így a megtakarításaid kitettek a Binance-nek mint szolgáltatónak. Bár a Binance egy megbízható és biztonságos platform, mindig fontos figyelembe venni a szolgáltatói kockázatot.
  2. Piaci kockázat: A kriptovaluták árfolyama dinamikus és változékony. Az árfolyamváltozások befolyásolhatják a megtakarításaid értékét, és ezáltal a megszerzett kamatokat is.

Fontos megjegyezni, hogy a Binance Earn lehetőségek széles választékát kínálja, amelyek különböző kockázati profilokkal rendelkeznek. Mindig érdemes alaposan megismerni és megfontolni a kiválasztott lehetőséget, valamint tudatosan kezelni a kockázatokat a saját befektetési stratégiádhoz igazodva.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.09% $58,655.85
Ethereum ETH 3.74% $3,167.97
BNB BNB 3.65% $537.82
Solana SOL 4.21% $140.2
XRP XRP 11.11% $0.5152
Dogecoin DOGE 4.20% $0.1097
Cardano ADA 5.69% $0.4224
Litecoin LTC 2.41% $70.54
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!