Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kisbefektetők Szent Grálja: Binance Auto-Invest

A kisbefektetők Szent Grálja: Binance Auto-Invest

A Binance kriptovaluta tőzsde auto invest funkciója lehetővé teszi a kripto befektetések automatizálását illetve a passzív jövedelemszerzést.

Ha még nem lenne Binance számlád vagy nem csináltál meg minden hitelesítést, akkor itt kezd a folyamatot: Binance regisztráció és hitelesítés. Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> LKD5PAZW <<  

Fegyelem, a leghasznosabb befektetői készség

Ahhoz, hogy megvizsgáljuk, melyik a legeredményesebb hosszú távú kripto befektetési stratégia, fel kell tennünk magunknak a kérdést: "Mi az ideális befektető legfontosabb képessége?"

Bőven lehetne sorolni a megfelelő készségeket, viszont egy tulajdonságban biztosak lehetünk. Ez a készség pedig a fegyelem, az ehhez tartozó leghatásosabb befektetési stratégia pedig a DCA, azaz a hosszútávú dollárköltség átlagoló befektetési módszer.

Ebben a stratégiában olyan vásárlásokat bonyolítunk le, amelyeket meghatározott intervallumokban végzünk, ezzel a célunk a kriptovaluta általános felhalmozása. A DCA stratégiát is érdemes a technikai elemzés alapjaival megtámogatni és azonosítani azokat az időszakokat, amikor folyamatos, akár napi szintűek a vásárlásaink.

Binance Auto-Invest I Cryptofalka

A stratégia kivitelezéséhez azonban több kriptovaluta vásárlási megbízást kellene adni meghatározott időpontokban, ami jelentősen időigényes. Ezért mutatunk nektek egy remek eszközt, amely ezt meg tudja tenni helyettünk! 👇🏼

Mi a Binance Auto-Invest? Automatizált befektetési stratégia

A Binance auto invest (automatizált befektetés) funkció egy hosszútávú dollárköltség átlagoló (DCA) befektetési stratégia a Binance platformon. Az Auto-Invest használatával nincs szükség arra, hogy manuálisan időröl-időre végrehajtsuk a vásárlásokat, ugyanis a platform ezt a stratégiát automatizálja. A Binance auto invest tehát egy olyan befektetési stratégia, amelyben a platform:

  • az általad meghatározott időközönként
  • az általad megadott kriptovalutákat
  • az általad meghatározott arányban vagy értékben
  • automatikusan megvásárolja.

  Binance Auto-Invest I Cryptofalka

A Binance fiókunkba történő belépés után a weboldal tetején található navigációs sávban az "Earn" fülből lenyíló opciók közül kiválasztjuk az "Auto-Invest" lehetőséget.

👇🏼 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼 binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Megtakarítás a Binance-n autopilóta üzemmódban

Általában a legnépszerűbb kriptovalutákat (jelenleg 63 db) tudjuk ebben a stratégiában hozzáadni a portfóliónkhoz, de a tokenek száma a funkció népszerűségesével egyre csak nő.

Az első fontos információ, amivel szembe találjuk magunkat az a "Historical ROI", tehát a coin ezidáig elért megtérülésének százalékos összege, ami első ránézésre megtévesztő lehet. Konkrét példával élve: Ha a BTC első Binance-n datált árfolyamától számolva, 5 éve auto-investben kereskedünk, akkor évesz szinten +66,96%-os lenne a befektetésünk megtérülése.

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a mutató az elmúlt pl 5 év kriptovaluta árfolyamárait vizsgálja, a jövőre nézve nem tud hiteles indikátorként szolgálni! Binance Auto-Invest I Cryptofalka  Különböző időtávlatokat tudunk vizsgálni, egészen a 7 napos eredményektől az 5 éves távlatokig térképezhetjük fel a megtérülési adatokat. Jól látható, hogy azok a jelenleg népszerű kriptovaluták, amelyek 3-5 éve már a piacon vannak még a medvepiac ellenére is profitábilis eszközként szolgáltak. (Pl. Matic: 3 év alatt több mint 1800%-os megtérülés)

Binance Auto-Invest beállítás: Portfólió

Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus kriptovalutákat, kattintsunk a "Create a plan" gombra, hogy megtervezzük a stratégiánkat. Nem csupán egy kriptovalutát tudunk választani, ugyanis a Portfolio Auto-Invest Plan funkció lehetőséget kínál arra is, hogy csomagokat állítsunk össze. Pl. 50% BTC, 30% ETH, 10% BNB, 10% ADA.

binance auto-invest I Cryptofalka Nincs ötleted, milyen portfóliót rakj össze? A Binance ezt is megoldja neked! Már elérhetőek a platform által előre összeállított portfólió tervek! Így nincs más dolgod, mint "Copy"-zni a neked tetsző kripto-listát, és a Binance automatikusan egyenlő részben vásárol a tervben szereplő coinokból. Binance auto-invest I Cryptofalka Sőt, a felhasználók a portfólió létrehozásakor egy "Neked ajánlott" oldalon személyre szabott tervajánlásokhoz is hozzáférhetnek, amely a vásárlási preferenciák és előzmények alapján ajánl fel neked különböző befektetési terveket.

TIPP: Az "Auto-Invest Index-Linked plan" automatikusan megvásárolja a CoinMarketCap (CMC) listáján szereplő 10 legnagyobb piaci tőkeértékű kriptovalutát egy lépésben. A portfólió egyenlő súlyt helyez el a top 10 érmére, ami azt jelenti, hogy minden vásárláskor egyenlő részesedést (10%) szerzel minden eszközből. Binance auto-invest I Cryptofalka

Binance Auto-Invest beállítás: Mennyiség és időtáv

Legelőször meg kell adnunk azt az összeget, amelyből a rendszer rendszeresen megvásárolja az általunk kiválasztott valutát. Ez csak stabilcoin lehet, elsősorban USDT vagy BUSD. Jelenleg a minimum érték 0.10 USDT/BUSD.

A következő lépésként a vásárlások időintervallumát adhatjuk meg. Itt választhatunk, hogy naponta, hetente, 2 hetente vagy havonta vásároljon számunkra a fent meghatározott értékben a platform. binance auto-invest I Cryptofalka

Az ablak jobb oldalán az összegzést láthatjuk. Ha elolvastuk és elfogadjuk a felhasználói feltételeket, akkor egy pipa után el is indíthatjuk a stratégiánkat.

Sikeres vásárlás esetében a kriptovalutánk a SPOT tárcába kerül. De mi történik ha elfogy az stabilcoin egyenlegünk? Semmi, az adott vásárlás sikertelen lesz, de a stratégiánk megmarad, ezért a következő beállított alkalommal újra megkísérli a vásárlást.

👇🏼 Kipróbálnád az Auto-Invest funkciót? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül a Binance-re és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! 👇🏼 binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalkaBinance regisztrációs útmutató: Binance kriptovaluta tőzsde regisztráció és számlanyitás magyarul

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.25% $64,718.68
Ethereum ETH -4.29% $3,412.93
BNB BNB -4.53% $580.29
Solana SOL -8.30% $133.54
XRP XRP -6.37% $0.4812
Dogecoin DOGE -9.73% $0.1196
Cardano ADA -9.77% $0.3716
Litecoin LTC -7.83% $71.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!