Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance saját piacteret nyit a Bitcoin-inscription számára

A Binance saját piacteret nyit a Bitcoin-inscription számára

A Binance bejelentette az alkalmazáson belüli inscription piacterének elindítását, amely támogatja a Bitcoin BRC-20 tokeneket, például az ORDI-t.

Saját piacteret ad a Binance a bitcoin inscription számára

A kriptotőzsde közleménye szerint a Binance Inscriptions Marketplace "egyablakos megoldást" nyújt a Binance Web3 Walleten belül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Binance App-on bitcoin feliratokat készítsenek és kereskedjenek a legkülönbözőbb BRC-20 tokenekkel, Ethereum Virtual Machine (EVM) tokenekkel és egyebekkel.

Az Inscriptions Marketplace bevezetése üdvözlendő fejlemény a Binance Web3 Wallet számára, amely számos funkciójával javítja a felhasználók utazását a decentralizált weben.

NFT a bitcoin blokkláncán?

A BRC-20 egy kísérleti tokenszabvány a Bitcoin blokkláncon helyettesíthető tokenek számára. Az Ethereum ERC-20 tokenjeivel ellentétben a feliratok különböző információformákat, például szöveget, képeket, videókat vagy okosszerződéseket foglalnak bele a Bitcoin legkisebb egységébe, az úgynevezett satoshi-ba.

Ez a folyamat ezeket a satoshikat különálló digitális elemmé alakítja át, amelyeket általában NFT-ként vagy nem helyettesíthető tokenekként ismerünk.

A Bitcoin-feliratok jelentősen fejlődtek, különösen azt követően, hogy Casey Rodarmor, a Bitcoin egyik fő közreműködője 2023 elején bevezette az ordinális protokollt.

Nem csendesedik a BRC-20 hype

A BRC-20 tokenek bevezetése természetesen lehetővé tette a mém érmék létrehozását is a Bitcoin láncán, az olyan tokenekkel, mint az ORDI, a SATS és a PIZA, amelyek a CoinGecko adatai szerint a BRC-20 tokenek teljes piaci értékét több mint 2,8 milliárd dollárra emelték.

Az Ordinals és a BRC-20 tokenek vitatott kérdésnek bizonyultak a Bitcoin-hívők körében, mivel a Bitcoin Core fejlesztője, Luke Dashjr azzal érvelt, hogy az inscription "kihasznál egy sebezhetőséget" a Bitcoin Core-ban, hogy spamelje a blokkláncot, ami a tranzakciós díjak megugrását okozza.

A kritikák ellenére a BRC-20-asok nem mutatják a megszűnés jeleit, sőt a Binance csatlakozott az olyan tárcákhoz, mint a Phantom, és támogatja az új tokenszabványt. Az ORDI, a piaci tőkeérték alapján legértékesebb BRC-20 token pedig a 100 legértékesebb kriptovaluta között van.

Még nem regisztráltál a világ legnagyobb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $64,285.23
Ethereum ETH 0.12% $3,439.29
BNB BNB -0.17% $573.94
Solana SOL 3.44% $165.02
XRP XRP -5.35% $0.5559
Dogecoin DOGE -1.75% $0.1206
Cardano ADA -4.85% $0.4268
Litecoin LTC -0.92% $71.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!