Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kripto vásárlás Binance tőzsdén magyarul

Bitcoin és kripto vásárlás Binance tőzsdén magyarul

Így vásárolhatsz Bitcoint és más kriptovalutákat a Binance tőzsdén magyar nyelven. Lépésről lépésre vezetünk végig rajta képes útmutatónkban. Referral kódunkkal 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! >> LKD5PAZW <<

A cikk egy sorozatnak a része:

binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka  Kripto vásárlás a Binancen általánosan

A Binance egyszerű és összetettebb módokat is kínál Bitcoin és más kriptovaluták vásárlására. Lehetőségünk van banki átutalással, hitel- vagy bankkártyával, peer-to-peer módon vagy más kriptovalutákból is vásárolni Bitcoint vagy altcoinokat.

A Binance számos fiat valutát elfogad és lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan vásárolj kriptovalutákat USD, EUR, CNY, AUD, INR, RUB és más hagyományos valuták használatával. Emellett számos stabilcoin, mint például a Binance(BUSD), a Coinbase (USDC) és a Tether (USDT) stabilcoinjai is használható a kripto vásárlásához. A vásárlást követően az új kriptovalutád közvetlenül a Binance tárcádba kerül, amellyel akár azonnal kereskedhetsz is.

A cikkünkben a következő három vásárlási módot fogjuk nektek bemutatni:
Kártyás vásárlás: Egyszerű, gyors, de drága. (kb. 5 perc, 3% felár)
Tőzsdei vásárlás átutalással: Lassabb, picit bonyolultabb de olcsó (kb. 20 perc)
Peer-to-peer vásárlás: Picit bonyolultabb, átlagos ár

Bankkártyás Bitcoin vásárlás előnyei és hátrányai a Binance tőzsdén

A bankkártyás vásárlás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kriptovaluták vásárlásának, ezért elsőnek ezt mutatjuk be.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan (kb 5 perc) megvásárolják a kívánt kriptovalutát a Binance tőzsdén vagy más platformokon keresztül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bankkártyás vásárlások jóval magasabb tranzakciós költségekkel járnak. Átlagban durván 3% extra költséget számol fel a kártyás tranzakcióért a Binance a kártyás vásárlásnál.

Ezért ezt a vásárlási módot főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs kedvük bajlódni a fiat váltásokkal és utalásokkal, de ezért hajlandóak néhány % felárat megfizetni. Esetlegesen még volatilis piaci időszakokban lehet hasznos a gyorsabb átfutási idő miatt.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsdén lépésről lépésre

Ha eldöntöttük, hogy bevállaljuk a néhány % felárat és kényelmesen és gyorsan szeretnénk hozzájutni a Bitcoinunkhoz, akkor:

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített Binance számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Credit/Debit card" opcióra.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Válasszuk a legördülő menüből a "HUF" opciót. Majd ezután adjuk meg, hogy mennyi forintért szeretnénk kriptovalutát vásárolni. 7000 és 1 550 000 Ft között tudunk kártyásan egy tranzakcióval vásárolni.
 • Majd válasszuk ki milyen kriptovalutát szeretnénk vásárolni. Bitcoin, Ethereum stabilcoin stb. Példánkban 30 000 Ft értékben fogunk Bitcoint (BTC) vásárolni.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

Fent láthatjuk az aktuális kártyás vásárlás költségét. Ha ezt leosztjuk a tőzsdei aktuális középárfolyammal, nagyjából 3%-al az felett lesz ez az össeg. A recurring buy opció segítségével akár lehetőségünk van automatizált, mondjuk heti vásárlásokat is végrehajtatni, ami hasznos funkció lehet a beszállási árunk kiátlagolásához és felhalmozáshoz.

 • Most az egyszeri vásárlás példájában kattintsunk a Continue gombra.
 • Ezután adjunk meg egy olyan bankkártyát, ami a mi nevünkre szól, azzal fogunk tudni csak vásárolni!
 • Ha ez megvan akkor feljön egy összesítő ablak, ahol 10 másodpercünk van elfogadni az adott vásárlási feltételeket. (ha ez lejár akkor a refresh gomb segítségével új árat kell kalkuláltatni)

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ha ez megvan akkor egy hagyományos online bankkártyás vásárláshoz hasonlóan üzenetet fogunk kapni a banki alkalmazásunkból, ahol jóvá kell hagyni a tranzakciót.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ha banki alkalmazásunkban jóvá hagytuk a tranzakciót, akkor néhány másodpercen meg is kapjuk a vásárolt kriptovalutát. Amit a lent található View Wallet gombbal tudunk a Binance tárcánkban megtekinteni.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

Ezzel gratulálunk, megvásároltad bankkártyás vásárlással a Bitcoinodat a Binance tőzsde segítségével! Ezután célszerű eldönteni hol fogjuk ezt a kriptovalutát tárolni. Erről bővebben itt: Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat?

Bitcoin tőzsdei vásárlás előnyei és hátrányai a Binance tőzsdén

Az átutalásos tőzsde vásárlás a Binance tőzsdén lehetővé teszi számunkra, hogy fiat valutát, például eurót SEPA átutalással töltsünk fel a Binance számlánkra. Bár ez a folyamat valamivel több időt vehet igénybe, mint az előző fizetési módszer, azonban lehetőséget biztosít arra, hogy kedvező tőzsdei áron, költséghatékonyan vásároljunk kriptovalutákat a Binance-en. Fontos, hogy az átutalásos vásárláshoz Verified plus hitelesítéssel kell rendelkeznünk!

Lehetőségünk van már direktben forintot is utalni a Binancere, de ennek szintén magasabb költsége van. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy készítsen Revolut fiókot és a Revoluton váltsa át forintját euróra költséghatékony módon, majd a Revolutról végezze el az EUR átutalást a Binancere.  Tőzsdei kripto vásárlás Binance tőzsdén lépésről lépésre

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített Binance számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Deposit" opcióra.

Bitcoin kártyás vásárlás Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ezután állítsuk át, hogy nem forintból (felárasan), hanem Euróból (EUR) szeretnénk vásárolni. Hagyjuk az alap "SEPA" opción, ennek 1 euró költsége van és jó esetben kb. 10 perc alatt átmegy hétköznapokon.

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ezután adjuk meg mennyi euróval szeretnénk feltölteni a Binance egyenlegünket. Példánkban az összehasonlíthatóság végett hasonló összeget használtunk, mint kártyás vásárlás során. ( 30 000 Ft ~ 81 Eur jelenleg )

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ezután megkapjuk a Binance adataid, amire egy SEPA euró átutalást kell majd elvégeznünk. Itt fontos lesz a Reference rész! Az itt található nevedet kell majd beírnod az utalásnál a közleménybe! Ha ezt nem teszed meg akkor visszadobja a Binance a tranzakciót.

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Lépjünk be a Revolut vagy más banki alkalmazásunkba és használjuk a SEPA átutalás részt. Revolutnál "Átutalás", majd "Új" majd "Banki címzett" részt.
 • Ezután másoljuk át az adatokat értelemszerűen a Binance-ről

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Adjuk meg hogy hány eurót szeretnénk utalni
 • A közlemény rovatba írjuk be a Reference részt! (teljes Binancen regisztrált név)

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ellenőrizzük és hagyjuk jóvá a tranzakciót. Jó esetben egy fél órán belül meg is érkezik a Binancere a feltöltött összeg, amiről értesítő emailt fogunk kapni.
 • Ha ez megjött ellenőrizzük azt a Binance tárcánkban a "Wallet", majd "Fiat and Spot" résznél.

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

Ha ez megvan akkor gratulálunk, sikeresen feltöltötted Euróval a Binance számládat, ahol már csak a tőzsdei vásárlást kell megcsinálnod

Limit orderes vásárlás Binancen

 • Kattintsunk a felső menü "Trade" majd "Spot" opciójára

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ezután a Binance tőzsdei felületén találjuk magunkat, ahol a jobb oldali keresőből válasszuk ki a BTCEUR párt, majd kattintsunk rá. Itt tudunk Bitcoint adni és venni Euróból.Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka
 • Ezután meg kell adjuk, hogy milyen áron és milyen mennyiségben szeretnénk vásárolni.
 • Bal oldalt pirossal láthatjuk azt, hogy milyen árszinteken vannak eladások, zölddel pedig azt, hogy ki milyen árakon vásárolna. Akkor történik sikeres vásárlás, ha egy eladó és vevő igényei találkoznak. Azért Spot ordert használunk, ahol nekünk kell megadjuk a vásárlási árat, mert ez az olcsóbb funkció.
 • Állítsunk be egy olyan vásárlási árat a Price mezőbe, ami reális a jelenlegi vételi ajánlatok alapján. Példánkban 27045 euróért van eladó Bitcoin, a vevők pedig 27040 euróért szeretnének venni. Ezért mi is 27040 eurót állítunk be. Állíthatunk alacsonyabb árat is, de akkor nem feltétlen fog teljesülni a vásárlásunk.

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Ha beállítottuk az árat, utána húzzuk a csúszkát a jobb szélére (100%) hogy a teljes rendelekzésre álló euróból vásároljunk Bitcoint. Az amount résznél láthatjuk, hogy mennyi BTC-t fogunk érte kapni.
 • Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Buy BTC gombra.
 • Ekkor bekerül a vásárlási igényünk az ajánlati könyvbe, amit az "Open orders" résznél láthatunk lent. Ez akkor fog teljesülni ha lesz olyan eladó, aki eladja a Bitcoinját az általunk beállított áron.

Bitcoin tőzsdei vásárlás átutalással Binance tőzsde magyarul I Cryptofalka

 • Amúgy itt tudjuk a Cancel gombbal visszavonni az ajánlatot, ha szeretnénk esetleg módosítani rajta. 

Értesítést direktbe nem fog küldeni a rendszer, hogy teljesült a vételünk, csak eltűnik itt lent a nyitott pozíció. Illetve bekerül a Bitcoin a Binance tárcánkba. Ezzel sikeresen megvásároltuk a Bitcoinunkat hatékonyan és olcsón! 

A két példa elkészítése során a Bitcoin ára jelentőset emelkedett, de még így is olcsóbban sikerült közel ugyanannyi Euróból Bitcoint vásárolni az átutalásos módszerrel!

Bitcoin vásárlás peer-to-peer módon

Lehetőségünk van már a Binancen is peer-to-peer módon vásárolni kriptovalutát, de ez egy kevésbé használatos funkció, ezért ezt csak felületesen érintjük.

A Binance tőzsdén lehetőség van peer-to-peer (P2P) módon Bitcoin vásárlására. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül más felhasználóktól lehet vásárolni Bitcoin-t, anélkül, hogy a tőzsde közvetlenül lenne az eladó. A P2P platformon többféle fizetési módot találhatunk, például banki átutalást vagy online fizetési rendszereket.

A peer-to-peer (P2P) bitcoin vásárlás lehetősége bizonyos kockázatokkal jár, mivel közvetlenül más felhasználóktól vásárolunk. Fontos, hogy legyünk óvatosak és megfelelően ellenőrizzük az eladó megbízhatóságát és hírnevét. Bár a Binance P2P platformja biztosítja a tranzakciók biztonságát és felhasználói értékeléseket, mindig fontos a megfelelő kutatás és a józan ítélőképesség, amikor más felhasználóktól vásárolunk bitcoin-t.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.33% $67,561.34
Ethereum ETH -1.65% $3,774.26
BNB BNB -0.33% $596.49
Solana SOL 0.75% $169.42
XRP XRP 0.41% $0.5292
Dogecoin DOGE 1.81% $0.166
Cardano ADA 0.97% $0.4588
Litecoin LTC 0.79% $83.48
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!