Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase kiterjeszti a swap szolgáltatását

A Coinbase kiterjeszti a swap szolgáltatását

A Coinbase Wallet támogatja a BNB Chain és az Avalanche hálózatokat, így több ezer új cserelehetőséggel bővítette szolgáltatását.

 

Coinbase bővíti a swap lehetőségeket

Amerika legnagyobb kriptotőzsdéje, a Coinbase felvette a BNB Chain-t, és az Avalanche-ot a Coinbase Wallet támogatott hálózatainak listájára, ahol a felhasználók kriptovalutákat cserélhetnek és tárolhatnak. A tőzsde a keddi blogbejegyzésében azt írta, hogy a hozzáadott funkciók „több ezer tokenhez” biztosítanak hozzáférést, amelyek „nagyobb választékot jelentenek, mint amit a legtöbb hagyományos központosított tőzsde kínálhat”.
 
Coinbase wallet | Cryptofalka Forrás: coinbase.com
 
A CoinGecko adatai szerint a BNB Chain kereskedési volumene 74 milliárd dollár volt, míg az Avalanche 68,5 milliárd dolláros kereskedési volument bonyolított az elmúlt 24 órában.
 
A BNB Chain és az Avalanche hozzáadott funkcióinak köszönhetően a támogatott hálózatok száma négyre nőtt, beleértve az Ethereumot és a Polygont. A pénztárca azon felhasználói, akik láncon szeretnének kereskedni, négy hálózaton használhatják a Coinbase saját alkalmazáson belüli decentralizált tőzsdéjxét (DEX). A token áthidalás egyelőre még nem érhető el. A Coinbase Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kezükben tartsák kriptovalutájukat, és hozzáférést biztosít a láncon belüli szolgáltatásokhoz, szemben a Coinbase központosított platformján elérhető funkciókkal.
 
A tőzsde jelenleg mindössze 173 tokent jegyez a tőzsdén. Ezek a számok elhalványulnak a Coinbase Walletben megnyíló új lehetőségek előtt,. A tőzsde kijelentette, hogy a következő hónapokban még több hálózaton teszik lehetővé a csereügyletek lebonyolítását.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
„Nemcsak a kereskedés fog bővülni, hanem azt is tervezzük, hogy hozzáadjuk a hálózati áthidalás támogatását, amely lehetővé teszi a tokenek zökkenőmentes áthelyezését több hálózaton keresztül.”
A hálózati áthidalás magában foglalja a tokenek hálózatok közötti küldését központon (CEX) való áthaladás nélkül. A népszerű token hidak közé tartozik a Multichain és a Wormhole. Bár eleinte csak kis számú felhasználó számára érhető el, a Coinbase a mobilalkalmazáshoz is bevezeti Web3 pénztárcáját és böngészőjét. Ezzel a mobil kereskedők hozzáférhetnek a DEX-ek széles ökoszisztémájához a támogatott hálózatokon, a Coinbase saját hálózatán kívül.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.64% $66,476.57
Ethereum ETH 5.59% $3,263.56
BNB BNB 2.71% $578.56
Solana SOL 6.64% $154.53
XRP XRP 3.97% $0.5174
Dogecoin DOGE 4.29% $0.1657
Cardano ADA 3.60% $0.4942
Litecoin LTC 3.16% $82.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!