Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase sem fogja blokkolni az orosz fiókokat

A Coinbase sem fogja blokkolni az orosz fiókokat

Az oroszokat rövid idő alatt számos szankció érte. A Coinbase azonban csatlakozik azon kriptovaluta tőzsdék sorához, amelyek megtagadták az ukrán kormány kérésének teljesítését.

 

Elutasították az ukránok kérését

A Coinbase "nem vezet be általános tilalmat minden olyan Coinbasen történő tranzakcióra, amely orosz címeket érint", annak ellenére, hogy egy ukrán kormánytisztviselő erre kérte őket - áll a közleményükben. 

A népszerű amerikai székhelyű kriptotőzsde szóvivője a Decryptnek elmondta:

"Az egyoldalú és teljes tilalom bünteti azokat az egyszerű orosz állampolgárokat, akik történelmi valutadestabilizáción mennek keresztül kormányuk demokratikus szomszédja elleni agressziója miatt."

A Coinbase nem fogja blokkolni az orosz fiókokat Forrás:google.com

 

Ukrajna 20 millió dollár értékű Bitcoin adományt halmozott fel katonái támogatásra az orosz erők megszállása óta. De tudatában van annak, hogy az oroszok ugyanolyan könnyen használhatják a kriptovalutákat az ellenük bevezetett szankciók megkerülésére vagy akár az emberekre nehezedő gazdasági nyomás enyhítésére.

A hétvégén Ukrajna miniszterelnök-helyettese és a digitális átalakulásért felelős miniszter, Mikhajlo Fedorov nyilvánosan felhívást intézett "minden nagyobb kriptotőzsdéhez, hogy blokkolják az orosz felhasználók címeit".

Fedorov tweetjében ez állt:

"Döntő fontosságú, hogy ne csak az orosz és fehérorosz politikusokhoz kapcsolódó címeket fagyasszák be, a hétköznapi felhasználók címeit is szabotálni kell."

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

A Binance, a kereskedési volumen alapján a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje a CNBC-nek hétfőn azt mondta:

„A kriptovaluták célja, hogy nagyobb pénzügyi szabadságot biztosítson az emberek számára szerte a világon. Ha egyoldalúan úgy döntenénk, hogy megtiltjuk az embereknek a kriptovalutákhoz való hozzáférését, az szembekerülne a kriptovaluták létezésének okával.”

A Kraken vezérigazgatója, Jesse Powell a Twitteren azt írta:

"Küldetésünket jobban szolgálja, ha az egyéni szükségletekre összpontosítunk, minden kormány vagy politikai frakció szükségletei felett. A People's Money kilépési stratégia az emberek számára, fegyver a békéért, nem pedig a háborúért."

A Coinbase nem fogja blokkolni az orosz fiókokat Forrás:hanlire.com

 

Összefoglalva

A Crypto.com nem volt hajlandó kommentálni az eseményeket a Decryptnek, míg az FTX alapítója, Sam Bankman-Fried, aki többször is beszélt az amerikai kongresszus előtt a blokklánc technológiáról, még nem nyilatkozott az ügyben. Oroszország számos szankcióval kénytelen szembenézni napjainkban. Ugyanakkor minden jel arra mutat, hogy a kriptovaluták piacán nem fognak ilyen típusú nyugati, az orosz embereket érintő szigorítások életbe lépni.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.06% $64,951.9
Ethereum ETH 3.84% $3,161.48
BNB BNB 3.29% $572.01
Solana SOL 6.83% $150.98
XRP XRP 5.56% $0.5298
Dogecoin DOGE 6.47% $0.1632
Cardano ADA 8.53% $0.5066
Litecoin LTC 5.61% $85.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!