Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Crypto.com a 2022-es katari foci vb hivatalos szponzora

A Crypto.com a 2022-es katari foci vb hivatalos szponzora

Bár a kriptovaluták kereskedelme nagyrészt illegális Katarban, a Crypto.com nagyobb nemzetközi tömeget ér el, tekintettel a foci népszerűségére.

 

A crypto.com folytatja a terjeszkedést

A FIFA, számos nagy futballtorna nemzetközi irányító testülete bejelentette, hogy a Crypto.com kriptovaluta tőzsde hivatalos szponzora lesz a következő katari világbajnokságnak. A szövetség szerdai közleményében közölte, hogy a Crypto.com márkajelzése a tervek szerint novemberben kezdődő 2022-es katari FIFA-világbajnokság stadionjain belül és kívül is megjelenik. A kriptotőzsde lehetőséget biztosít felhasználóinak, hogy részt vegyenek a meccseken, és a szponzoráció részeként ajándékokat nyerjenek.
 
crypto.com I Cryptofalka Forrás: cpomagazine.com
 
A FIFA kereskedelmi igazgatója, Kay Madati szerint a megállapodás elősegíti a játékok „globális szintű” növekedését, hivatkozva a Crypto.com partnerségére a világ más szervezeteivel. Novemberben a tőzsde megállapodást kötött a Los Angeles-i Staples Center sport- és szórakozóhely 20 évre történő átnevezéséről Crypto.com Arénára. A Crypto.com az Australia Football League-gel is együttműködött egy 25 millió dolláros megállapodásban, majd 100 millió dolláros szponzori szerződést írt alá a Forma-1-gyel, és 10 éves, 175 millió dolláros szponzorációs megállapodást írt alá az Ultimate Fighting Championship-pel.
 
Noha a kriptovaluták, köztük a Bitcoin (BTC) kereskedése nagyrészt illegális Katarban, mióta az ország központi bankja 2018-ban tilalmat jelentett be – és ezt 2020 januárjában a katari pénzügyi központ szabályozó hatósága is megerősítette –, a Crypto.com valószínűleg hatalmas nemzetközi tömeget fog elérni. A FIFA jelentése szerint több mint 3,5 milliárd ember nézte a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságot, és több mint egymilliárd ember nézte Franciaország–Horvátország döntőjét.
 
 

Nem volt felhőtlen a katari világbajnokság rendezése

Kevesebb mint nyolc hónap van hátra a világbajnokság kezdetéig. A Crypto.com által szponzorált eseményt korrupciós és vesztegetési vádak árnyékolják be, egészen a 2022-es Katar pályázati elbírálásáig. 2020 áprilisában az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma vádat emelt három személy ellen, akik kapcsolatban állnak a „kifizetéssel” valamint "kenőpénzek és csúszópénzek átvételével” a FIFA által a világbajnokság rendezőinek kiválasztott országok számára, beleértve a 2018-as oroszországi és a közelgő katari tornát.

[embed]https://twitter.com/irinatsukerman_/status/1506268171912851461[/embed]

Ezenkívül a Human Rights Watch nemzetközi civil szervezet azt állítja, hogy visszaéléseket és rabszolga-szerű körülményeket alkalmaztak az esemény infrastruktúrájának kiépítésénél.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.40% $67,399.41
Ethereum ETH -4.04% $3,706.61
BNB BNB -2.17% $595.82
Solana SOL -4.99% $165.73
XRP XRP 0.85% $0.5307
Dogecoin DOGE -2.64% $0.1618
Cardano ADA -3.64% $0.4626
Litecoin LTC -0.18% $85.72
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!