Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Partnerséget kötött a crypto.com és a Forma 1

Partnerséget kötött a crypto.com és a Forma 1

A Crypto.com tőzsde lesz a Forma 1 versenysorozat hivatalos kriptovaluta-szponzora és NFT partnere.

A több, mint 10 millió felhasználóval rendelkező, egyik leggyorsabban növekvő kriptográfiai platform az új, Forma 1 Sprint sorozat 2021-es szériáját fogja támogatni. A partnerség a Crypto.com és a Forma 1 között július 17-én, Silverstone-ban indul. 

 

Megállíthatatlan a crypto.com terjeszkedése

A Formula 1-el való együttműködés biztosítja, hogy a Crypto.com nemzetközi szinten is tovább növelje márka ismertségét. Ahogy a Forma 1 továbbra is új, innovatív módszereket kutat a rajongók számára, hogy bekapcsolódjanak és jobban belemerüljenek a sportba, a Crypto.com célja, hogy demokratizálja a rajongók számára a kriptopénz világát. A partnerség nem csak a kriptopénzek világára terjed ki, hanem az NFT-k piacára is.

Nagy mértékben támaszkodunk majd a Crypto.com szakértelmére, amikor felfedezzük a kriptopénz világát, egy olyan területet, amely nagyon érdekel minket, és ez lesz az első alkalom, hogy sportban lehetőséget kínálhatunk a rajongóknak, hogy felfedezzék ezt az izgalmas digitális világot - mondta Ben Pincus, a Forma-1 kereskedelmi partnereinek igazgatója.

A Forma 1 verseny győzteseinek lehetőségük lesz ezentúl digitális, potenciálisan kripto témájú díjat is nyerni NFT formájában. Ezt augusztus 29-i Belga Nagydíj eseménye előtt hirdetik ki.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Stefano Domenicali, a Formula-1 elnök-vezérigazgatója nyilatkozott a partnerségről:

"Örömmel üdvözölhetjük a Crypto.com-ot a Forma-1-es családban, mivel továbbra is vonzzuk a progresszív globális márkákat a teljesítmény és az innováció terén.”

A Crypto.com emblémája az Aston Martin csapatánál jelenik meg először a Forma 1 eseményein. A logo és az írás nem csak a versenyautón lesz látható, hanem a pilóták ruháin is. A jövőben, a tőzsde az együttműködés teljeskörű kiaknázása érdekében más kriptovalutával kapcsolatos termékek népszerűsítésére is törekedni fog.

 

A klímavédelem is célja a partnerségnek

A Forma 1 terveihez igazodik az is, hogy a cég 2030-ra nettó nulla széndioxid kibocsátóvá válna, ugyanis a Crypto.com májusban bejelentette, hogy 18 hónapon belül megszűntetik a széndioxid kibocsátásukat. A Crypto.com ezzel példát mutatna a kripto-ipar számára, a tiszta kriptográfia megvalósításához. Ez a terv kezdetben a kriptovaluta-kereskedelem, betét- és kivonási tevékenységek révén keletkező szén-dioxid értékelésére összpontosítja a platformjain.

Megújuló energia I Cryptofalka Forrás: https://coinquora.com/

A kriptopiac számára mindenképp előnyös az együttműködést, ugyanis a Forma 1-es versenyeket milliók követik világszerte. Tehát valószínű, hogy a partnerséggel nem csak a Crypto.com, hanem az egész kriptopiac jól jár és új tőkéhez jut. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.92% $64,258.38
Ethereum ETH 0.25% $3,439.9
BNB BNB -0.13% $573.85
Solana SOL 3.58% $164.87
XRP XRP -5.00% $0.5574
Dogecoin DOGE -1.37% $0.1207
Cardano ADA -4.46% $0.4267
Litecoin LTC -0.64% $71.59
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!