Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az FTX kriptotőzsde Európa felé terjeszkedik

Az FTX kriptotőzsde Európa felé terjeszkedik

A kriptoipar hetedik legnagyobb tőzsdéje, az FTX elindítja új európai leányvállalatát, az FTX Europe-ot, hogy meghódítsa az európai piacot.

 

FTX kriptotőzsde új leányvállalatot indít Európában

A ciprusi pénzügyi szabályozó CySec jóváhagyását követően az FTX Europe megkezdi az ügyfelek kiszolgálását az európai kontinensen. A marketinganyagok azt is bizonyítják, hogy a tőzsde a Közel-Kelet piacait is megcélozza. Azonban az még nem világos, hogy pontosan mely országokban kíván terjeszkedni.

FTX Europe I Cryptofalka Forrás: investmillion.com

 

Az FTX Europe a cég második leányvállalata. Amerikai leányvállalata, az FTX US 2019 májusában indult.

„Folyamatosan növekedünk, és folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy megfelelő engedélyekkel rendelkezzünk és szabályozottá váljunk minden olyan piacon, amelyre belépünk. Együttműködünk Európa különböző országainak szabályozóival, hogy továbbra is biztonságos környezetet biztosítsunk az emberek számára a kripto-kereskedéshez” – mondta Sam Bankman-Fried, az FTX alapítója és vezérigazgatója az európai terjeszkedésről.

Az FTX Europe-ot Patrick Gruhn fogja vezetni, aki a svájci Crypto Lawyers LLC jogi cég partnere is.
„Az európaiak mostantól használhatják az FTX-et, kategóriájában legjobb kereskedési platformját arra, hogy egy szabályozott befektetési cégen keresztül a kriptovaluta származékos termékek széles skálájába fektessenek be” – nyilatkozta Gruhn
 

Az FTX és Európa kapcsolata

Nem ez az első alkalom, hogy az FTX kriptotőzsde teret hódított Európában. Még 2020-ban a vállalat bejelentette, hogy partnerséget köt a CM-Equity AG-val, egy német befektetési céggel, hogy megkezdje a tokenizált tőzsdei kereskedést a platformon.

[embed]https://twitter.com/SBF_FTX/status/1321983278547525632[/embed]

A müncheni székhelyű cég KYC szolgáltatásokat, megfelelőségi szabványokat, a szóban forgó részvények letéti kezelését, valamint az FTX kriptotőzsde egyéb megoldásait kínálja. A szolgáltatás folyamatosan működik, és olyan népszerű részvényeket foglal magában, mint az Apple, a Tesla, a Google, a Facebook és mások.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.36% $64,804.49
Ethereum ETH -4.33% $3,412.61
BNB BNB -4.59% $580.9
Solana SOL -8.99% $133.22
XRP XRP -6.41% $0.4818
Dogecoin DOGE -9.76% $0.1201
Cardano ADA -10.07% $0.372
Litecoin LTC -7.91% $71.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!