Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
IPO-val tőzsdére lépne a Binance kriptovaluta tőzsde?

IPO-val tőzsdére lépne a Binance kriptovaluta tőzsde?

Az Egyesült Államokban működő Binance US, az ellene folytatott szabályozási kényszer ellenére IPO-val kíván tőzsdére lépni.

 

Binance US vs Binance

A két Binance nem ugyanaz a kriptovaluta tőzsde. A cég, amely a világ legnagyobb volumenű kriptovaluta tőzsdéje, a szabályozási kockázatok miatt 2019 szeptemberében leállította az amerikai ügyfelek kiszolgálását. A Binance új vállalatot indított Binance US néven, amelyet a Financial Crimes Enforcement Network által jóváhagyott BAM Trading Services-szel együtt működtet. CZ, a Binance vezérigazgatója, a Bloombergnek elmondta, hogy a Binance US egy külön szervezet, amely a máltai székhelyű Binancetől kölcsönzi a technológiát és a forrásokat.

Binance | Cryptofalka Forrás: https://www.makeuseof.com/

Mivel a Binance US együttműködik egy, a hatóságok által is elismert pénzügyi szereplővel, legálisan működhet Amerikában. Ennek ellenére a céget a közelmúltban fokozott ellenőrzésnek vetették alá a globális szabályozók, köztük az Egyesült Államok. Mind az Állami Igazságügyi Minisztérium, mind a Belső Bevételi Szolgálat az Egyesült Államokban a felhasználók részvételével folytatott állítólagos illegális kereskedelmi tevékenység miatt vizsgálta a Binancet. 

 

Jöhet a Binance US IPO?

Egyre több kriptográf vállalkozás lép tőzsdére. Első volt közülük a Coinbase (COIN), azonban a Robinhood és az eToro is hasonló terveket fontolgat. Changpeng Zhao, a kriptovaluta tőzsde alapítója és vezérigazgatója pénteken a REDeFiNE Tomorrow 2021 blokklánc csúcstalálkozón beszélt a folyamatban lévő szabályozási kérdésekről és jövőbeli tervekről.

Binance IPO | Cryptofalka Forrás: https://zycrypto.com/

A vezérigazgató elkötelezett, hogy a vállalkozás minden előírást betartson, megjegyezte, hogy nagy valószínűséggel megváltoztatja státuszát és áttér a technológiai startupról a pénzügyi szolgáltatóra. Zhao azt is hozzátette, hogy a cég sokat dolgozott azon, hogy minden szabályt maradéktalanul betartsanak, ideértve a korábbi szabályozók által létrehozott előírásokat is. Továbbá elismerte, hogy a vállalatnak nem volt mindig erőssége a szabályok betartása, majd hozzátette, hogy sürgősen pontosítani kell a lokális szabályokat. 

Annak ellenére, hogy a globális szabályozókkal való kommunikáció eddigi gyengére sikerült, a vezérigazgató nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a Binance US tőzsdére lépjen. A cég már keresi az első nyilvános ajánlattétel (IPO) útját.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

„A Binance US az IPO lehetőségét vizsgálja. A legtöbb szabályozó megkövetel egy adott IPO szabályrendszert, például, hogy legyen székhely vagy éppen legyen a vállalkozás vállalati felépítésű. Dolgozunk ezeken a struktúrákon, hogy megkönnyítsük a tőzsdei bevezetést. ” -jelentette ki CZ.

Brian Brooks, az Egyesült Államok Pénzügyi Ellenőrző Hivatalának korábbi megbízott vezérigazgatója az év elején lett a Binance US vezérigazgatója, hogy segítse a tőzsdét a Coinbase tőzsdével való versenyben és az Egyesült Államokban való terjeszkedésben. A szakember minden bizonnyal segíteni fogja a vállalkozást az IPO elindításában is.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.55% $63,773.88
Ethereum ETH -1.59% $3,051.41
BNB BNB 0.16% $558.62
Solana SOL -1.52% $142.45
XRP XRP 3.28% $0.5134
Dogecoin DOGE 0.85% $0.1536
Cardano ADA 7.68% $0.4951
Litecoin LTC 1.98% $82.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!