Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kiderült ki kaphatja vissza a pénzét a Celsius-tól!

Kiderült ki kaphatja vissza a pénzét a Celsius-tól!

A Celsius elkezdi lehetővé tenni a "jogosult felhasználók" számára, hogy kivegyék pénzüket a platformról. De ki számít jogosultnak?

 

Fellélegezhetnek a Celsius felhasználók?

A Celsius felhasználók örülhetnek. Legalábbis néhányan közülük. A mára csődbe ment kriptohitelező bejelentette a mai napon, hogy bizonyos "jogosult felhasználók" hamarosan számíthatnak arra, hogy felvehetik bennragadt pénzüket.

Egy bírósági beadvány szerint "2023. február 15-én vagy annak környékén" a felhasználók ezen csoportját értesítik a jogosultságukról, és megkezdik a pénzük kivonásának folyamatát. Ez az eljárás magában foglalja a felhasználók címének frissítését és a KYC- és AML-szabályoknak megfelelő információk megadását.

Celsius | Cryptofalka clickview.com.au

 

Fontos, hogy ezek a felhasználók is csak a csapdába esett kriptójuk 94%-át tudják majd visszavenni.

De ki minősül "jogosult felhasználónak"? Nos, a Celsius szerint ez bonyolult, és több kulcsfontosságú feltételen múlik, amelyek akörül forognak, hogy a felhasználó milyen számlákon, mennyi ideig és milyen összegben tartott pénzeszközöket a vállalatnál.

Nézzük meg a részleteket!

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A "jogosult" Celsius felhasználó meghatározása

Még decemberben a csődbíró elrendelte, hogy a Celsius szolgáltasson vissza nagyjából 44 millió dollárt meg nem nevezett kriptovalutákban.

Azok a felhasználók, akik a Celsius "letéti programjában" vagy "visszatartott számlákon" tartották valutáikat, a pénzük 94%-át visszakaphatják, ha ezek a pénzek "csak és kizárólag" a letéti programban voltak, vagy kamatozó vagy kölcsönszámlákról kerültek át a letéti programba a beadványt megelőző 90 napban, és értékük kevesebb volt, mint 7575 dollár.

Celsius | Cryptofalka experian.com

 

Az egyéb jogosult felhasználók közé tartoznak azok, akik nem támogatott kriptót küldtek a Celsius-nak, de azok még mindig a cég birtokában vannak. Ha egy felhasználó minden feltételnek megfelel, jogosult a számláján maradt összeg 94%-ára.

 

Továbbra is sok a kérdéses pont

Egyes felhasználók valóban ebbe a kategóriába tartozhatnak, de a bejelentés arra is felhívja a figyelmet, hogy a jogosultaknak el kell számolniuk a tranzakciós és egyéb díjakkal a kifizetéseikért. Ha ezek a díjak magasabbak, mint a jogosult számlán lévő állomány, akkor nem kapja vissza az adott felhasználó a pénzét.

Végül pedig fontos megjegyezni, hogy a csődbíróság egy későbbi időpontban fogja meghatározni, hogy a Celsius a fennmaradó 6%-ot mikor fizesse ki a felhasználóknak.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.28% $64,662.59
Ethereum ETH 0.42% $3,092.81
BNB BNB 1.21% $559.78
Solana SOL 5.53% $146.53
XRP XRP -0.51% $0.4986
Dogecoin DOGE 0.98% $0.1523
Cardano ADA 3.97% $0.4737
Litecoin LTC -0.51% $81.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!