Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Revolut kripto "learn and earn" funkciót indít

A Revolut kripto "learn and earn" funkciót indít

A Revolut új funkciója lehetővé teszi, hogy kripto jutalmakat szerezzünk, miközben a kriptovalutákról és a blokklánc technológiáról tanulunk.

 

A Revolut a Polkadot-tal kötött partnerséget

A Revolut pénzügyi alkalmazás, csatlakozott azon cégek egyre növekvő listájához, amelyek a „Tanulj és keress (learn and earn)” kezdeményezésen keresztül fejlesztik a kriptovaluta oktatását. A koncepció kriptovalutákkal jutalmazza a felhasználókat a blokklánc ipar alapvető témáinak megismeréséért.
 
Learn Earn I Cryptofalka Forrás: bath.ac.uk
 
A brit cég, amelynek értéke 33 milliárd dollár, azt nyilatkozta, hogy a funkció minden ügyfele számára elérhető, és akár 15 dollárt is kereshetnek a tanfolyamok elvégzéséért és a végső kvíz sikeres letételéért. A vállalat azt is megjegyezte, hogy az új funkciót a Web3 Foundation-lel, a Polkadot többláncú hálózat alapítójával együttműködésben indította el.
 
A tanulóknak kiosztott jutalmak DOT-ban, a Polkadot natív kriptovalutájában osztják. Jelenleg két rövid kurzus van. Az első a kriptovalutákkal és a mögöttes blokklánc technológiával kapcsolatos alapfogalmakat tartalmazza. Emellett felvilágosítja a felhasználókat a kriptovaluta és a fiat valuta közötti különbségekről és a kriptopiaccal kapcsolatos kockázatokról.
 
 
 
 
 
A második a Polkadotra összpontosít, és arra, hogyan segít „egyesíteni a blokkláncokat a Web3-ba”. Lefedi a DOT-ot, a Polkadot használati eseteit és a hálózat kulcsfontosságú funkcióit is, például az irányítást és a közvetítőláncot. A banki platform azt mondta, hogy a jövőben tovább bővíti a learn and earn programját, és további kurzusokkal segíti a kripto oktatás és a pénzügyi ismeretek fejlesztését.
 
Nexo kriptovaluta váltó
„Ügyfeleink nagy étvágyat éreznek, hogy többet megtudjanak a kriptovalutákról. A „learn & earn” segít nekik jobban megérteni a kriptoval kapcsolatos trendeket, kockázatokat és potenciális lehetőségeket. Együttműködésünk a Web3 Foundation-lel, az egyik legnépszerűbb blokklánc hálózaton segít az ügyfeleknek abban, hogy jobban megismerjék a kripto fogalmakat” – mondta Emil Urmashin, a Revolut kripto részlegének vezérigazgatója.
 

A Revolut támogatja a kriptovaluták adaptációját

A cégnek nem ez az első betörése a blokklánc világba. A kriptovalutákkal kapcsolatos története 2017-ben kezdődött, amikor a Bitcoint, az Ethereumot és a Litecoint bejegyezte. 2018-ban a Revolut kibővítette kriptovaluták listáját, és hozzáadta a Bitcoin Cash és az XRP támogatását. Tavaly a pénzügyi alkalmazás 11 további kriptovalutát listázott, így a kínálata több mint 20 tokenre nőtt.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.22% $69,648.29
Ethereum ETH -2.42% $3,708.21
BNB BNB -0.07% $616.7
Solana SOL 1.36% $180.6
XRP XRP -3.01% $0.5305
Dogecoin DOGE -3.16% $0.1647
Cardano ADA -4.84% $0.4801
Litecoin LTC -2.15% $86.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!