Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Veterán, mégis innovatív. Megállíthatatlan az OKX tőzsde?

Veterán, mégis innovatív. Megállíthatatlan az OKX tőzsde?

Sokszor hangoztatjuk, hogy érdemes nem csak coinok, hanem tőzsdék körében is diverzifikálni. Széles a skála, de az OKX az elmúlt időben rengeteget fejlődött és hatalmasat ugrott előre. Megmutatjuk, miért lehet érdemes a konkurencia mellett őket választani!

 

Az OKX veterán kriptovaluta tőzsde is megújulhat

Régimotoros tőzsde az OKEx, 2016 óta üzemel, mondhatni probléma mentesen. Ugyanis ez idő alatt még sosem sikerült a hackereknek bevenniük a tőzsde biztonsági rendszerét. Az elmúlt időben pedig rengeteg új funkcióval bővült a tőzsde repertoárja, ezért a jövőben akár több kereskedő is átpártolhat a konkurenciától. A márkanévváltás és a platform megújulása miatt úgy éreztük, hogy ideje egy frissített OKX áttekintést készíteni, mivel ez a tőzsde néhány izgalmas fejlesztést kapott.

2022-ben a tőzsde átesett egy arculatváltáson, és az OKEX-ről egyszerűen OKX-re változott. Az "E" elhagyásával, amely a "exchange"-t jelentette, a vállalat állítása szerint azt szerették volna kifejezni, hogy a platform sokkal több mint egy egyszerű kripto-tőzsde. Úgy tűnik, hogy az OKX szívesen fedezné fel az összes utat, amit a kriptovaluták világa kínál. Megjelentek a DeFi termékek, NFT-k, játékok és a metaverzumok, így valóban sokkal többé válik, mint egy származékos kereskedési platform! 

OKX I Cryptofalka Forrás: CoinGecko, 2023.02.01.

 

Több mint 100 országban több millió felhasználót szolgálnak ki. A fenti összehasonlítás jól ábrázolja, hogy az OKX annak ellenére, hogy az amerikai felhasználók számára nem elérhető, hihetetlenül jól teljesít megbízhatóság és 24 órás kereskedési forgalom alapján. Jó választás lehet azok számára, akik egy biztonságos és egyszerűen kezelhető kripto-tőzsdén akarnak kriptovalutával kereskedni. 

 

Ha kedvet kaptál és kipróbálnád, milyen lehetőségeket kínál az OKX kriptovaluta tőzsde, regisztrálj az alábbi linken! 

okx kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Miért népszerű az OKX kripto-tőzsde?

Már nem sokan emlékeznek, de 2018 novemberében az OKX nyerte el az év kripto-tőzsdéje címet a Malta Blockchain Awards első eseményén, olyan döntősöket is megelőzve, mint például a Binance. Az OKX ma az egyik leginnovatívabb kriptovaluta tőzsdévé szeretne válni, modern pénzügyi szolgáltatásokkal és alacsony díjakkal. Összhangban ezzel a küldetéssel, a vállalat 2020-ban összesen 170 frissítést adott ki!

OKX I Cryptofalka

A platformon a kereskedési díjak 0,10%-nál kezdődnek, és nagyobb kereskedési volumen vagy nagyobb tőke esetén csökkennek az OKX pénznemében, az OKB tokenben. Kezdők számára is egyszerű a kriptovaluta vásárlás, ugyanis csupán néhány kattintással hitel- vagy bankkártyával, bankszámlaátutalással, Apple Pay, Google Pay és más támogatott szolgáltatásokkal teszi könnyebbé a platform a tranzakciókat.

Könnyen belátható, hogy az OKX miért vált az egyik legnagyobb tőzsdévé. Bár az tőzsdén rengeteg lehetőség van, a platform mégis egyszerű és barátságos módon van elrendezve. A rendelkezésére álló nagy mennyiségű lehetőség önmagában is ok arra, hogy az OKX-et sokan felvegyék a tőzsdék repertoárjába.

 

Helyezd magad kényelembe és másold le mások kereskedéseit!

A kriptopénz kereskedés összetett készség, amely széleskörű ismereteket igényel a technikai elemzésről és a kriptopénz ökoszisztéma egészéről. Sok kereskedőnek a kripto-szférában nincs még meg a képessége egy nyerő kereskedési stratégia kidolgozására, és nehezen tanulják meg a sikeres befektetőhöz szükséges számos készséget.

A “copy trading” pontosan azt teszi, amit a név is sugall; mások kereskedésének lemásolása. Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy lemásolják a tapasztalt kereskedők kereskedéseit, és átugorják a meredek tanulási görbét. Itt nem alakítasz ki saját kereskedési stratégiát, hanem egyszerűen lemásolod egy hozzáértő, tapasztalt kereskedő ügyleteit. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy aktívan kereskedjünk a tőzsdén anélkül, hogy pontosan tudnunk kellene a dolgok működését. 

okx I Cryptofalka

A copy tradinget használó kereskedőnek nem kell időt töltenie a piaci trendek kiválasztásával vagy összetett kereskedési módszerek megtanulásával. Kiválaszt egy lekövethető kereskedőt, a szoftver pedig utánozza, amit a választott kereskedő csinál. Például, ha a kereskedő, akit a másoló kereskedési szoftver követ, 100 dollárt fektet be az A érme megvásárlására, a szoftver is 100 dollárt fog költeni ugyanarra a kriptopénzre.

Fontos, hogy a kereskedő kiválasztásakor megfelelő kutatást végezzünk, és ne csak egy személy profilját nézzük végig. Amikor valaki úgy dönt, hogy másolásos kereskedésbe kezd, az első lépés a megfelelő kereskedő azonosítása. Gondosan fel kell kutatniuk az elérhető kereskedőket, és elemezniük kell a készségszintjüket bizonyos paraméterekkel szemben, mint például a kereskedések nyereségessége, az általuk kezelt teljes pénzösszeg, a kockázati szint és a követők száma stb.

okx I Cryptofalka

Megtekintve a traderek listáját, rögtön feltűnik, hogy egyesek milyen döbbenetes hozamokkal kereskednek. Az ördög a részletekben rejlik – tartja a mondás, ezért nem árt, ha alaposan utánanézünk a kereskedő profiljának és átgondoljuk, hogy az általa követett stratégia a mi kockázattűrő képességünkhöz hogyan hasonul. Az óvatosság itt is kiemelten fontos!

 

🔥 Ha kedvet kaptál és kipróbálnád, hogyan működik a kereskedések lemásolása az OKX-en, regisztrálj az alábbi linken! 🔥

okx kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Az OKX is elindította a Proof of Reserves hitelesítést

Na de ami mostanában mindenkit érdekel... Mi a helyzet a fedezettel?

A tőzsdék az FTX összeomlása után nagyobb ellenőrzés alá kerülnek. Az OKX a vállalat állítása szerint biztonságos, megbízható és stabil környezetet biztosít a kripto-kereskedéshez. Ezt alátámasztva az OKX kripto-tőzsde kiadott egy proof-of-reserves oldalt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a tartalékokat és megbizonyosodjanak a fizetőképességéről. 

A proof-of-reserves oldal lehetőséget kínál a felhasználóknak a tőzsde tartalékainak auditálására. Az oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid összefoglalót kapjanak a tőzsde jelenlegi tartalékairól és kötelezettségeiről a három legfontosabb kriptovaluta (BTC,ETH,USDT) esetében. 

OKX I Cryptofalka Forrás: OKX, 2023.02.01.

Egy sajtóközleményben az OKX pénzügyi igazgatója, Lennix Lai kifejtette, hogy a Proof of Reserves segít nagyobb átláthatóságot teremteni a kripto-tőzsdei piacon:

"Az új tartalékbizonylat oldalunk és az önellenőrzési funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizhessék, hogy eszközeik 100%-ban fedezettek. Harmadik fél által végzett auditok is zajlanak, hogy ezen felül további biztosítékot nyújtsanak. Úgy gondoljuk, hogy sokkal nagyobb fokú átláthatóságot kell teremteni az iparágunkban, hogy a közelmúlt eseményei után megerősödve építkezhessünk vissza.

 

Egyablakos piactér számos szolgáltatásra

Összességében elmondhatjuk, hogy az OKX által kínált teljes eszközkészlet ígéretes potenciált mutat, még akkor is, ha a tőzsde már most is nagy. A platform minden eszközzel rendelkezik, amire kezdőként szükséged lehet, miközben a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre azok számára, akik haladó kereskedővé szeretnének válni.

Az vállalat lehetővé teszi, hogy mélyen belemerüljünk a kriptopénz ökoszisztémába, miközben megpróbál "egyablakos piactérré" válni. Úgy gondolom, az OKX-nek ez sok szempontból sikerült is.

 Ha kedvet kaptál és kipróbálnád, milyen lehetőségeket kínál az OKX kriptovaluta tőzsde, regisztrálj az alábbi linken!

okx kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.20% $61,017.56
Ethereum ETH -2.39% $2,999.94
BNB BNB -0.94% $531.86
Solana SOL -0.18% $133.33
XRP XRP 0.74% $0.4967
Dogecoin DOGE -3.93% $0.1479
Cardano ADA -1.58% $0.445
Litecoin LTC 0.16% $79.09
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!