Trónok harca NFT kollekciót ad ki a Warner Brothers

Szerző: | nov 4, 2022 | Kriptovaluta

A Warner Bros. bejelentette, hogy valamikor idén télen megjelenik az HBO Trónok harca franchise-ból származó NFT kollekció.

 

Miért pont a Trónok harca?

A Trónok harca a világ egyik legmenőbb tévésorozata. A Warner Bros. bejelentette, hogy valamikor idén télen megjelenik az HBO Trónok harca franchise-ból származó NFT kollekció. Ennek megvalósításához a Nifty’s platformjával lépett partnerségre a cég.

A kollekció 2023 előtt kerülhet piacra, és a “Game of Thrones: Build Your Realm” címet fogja viselni. Az NFT-k lehetővé teszik majd a tulajdonosok számára, hogy birodalmi avatárokat hozzanak létre (a sorozathoz kapcsolódóan), valamint hozzáférjenek a gyűjteményben található extra tárgyakhoz, hogy kiegészítsék avatárjukat.

Trónok harca | Cryptofalka

news.sky.com

 

Jeff Marsilio, a Nifty’s vezérigazgatója és társalapítója szerint az HBO sorozata örökre megváltoztatta a popkultúrát:

Időnként felbukkan egy-egy film vagy sorozat, amely annyira feszegeti a műfaj határait, hogy örökre megváltoztatja a kreatív tájképet. A Trónok harca a mostani generáció számára ez a sorozat. A Nifty’s örömmel dolgozik együtt a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products-szal, hogy tovább feszegessék a kreativitás és a képzelet határait egy újfajta digitális gyűjthető tárgyon keresztül, amely lehetővé teszi a franchise rajongóinak, hogy soha nem látott módon kapcsolódjanak egymáshoz.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit tudunk a projektről?

A Warner Bros. egyelőre nem árult el részleteket a kollekció áráról. A Tech Crunch szerint a kezdeményezés jókor jön a cégnek, amely az év harmadik negyedévében 3,4 milliárd dolláros veszteségről számolt be, ami a körülbelül 53 milliárd dolláros adósságához tevődött hozzá.

Annyit még elárultak a készítők, hogy az NFT tulajdonosok virtuális fegyvereket szerezhetnek majd avatárjukhoz, csapattársakat gyűjthetnek, valamint fejleszthetik a helyszíneket és a karaktereket, amivel saját királyságot építhetnek.

 

Trónok harca | Cryptofalka

popculturemaniacs.com

 

Josh Hackbarth, a Warner Bros. Discovery NFT üzletfejlesztési igazgatója így nyilatkozott:

A célunk a rajongókkal, mint mindig, ezúttal is az, hogy új módokat teremtsünk számukra, hogy kapcsolatba léphessenek az általuk szeretett történetekkel és karakterekkel. Örömmel bővítjük a fandom-ot ezzel az exkluzív gyűjtőprogrammal, amely mélyebb szinten bevonja a rajongókat, és lehetővé teszi számukra, hogy fokozzák élményeiket.

A Nifty’s a maga részéről rámutatott, hogy a Daz 3D, amely a Murakami CloneX és RTFKT, a DC Bat Cowl programja és a Friendship BoxNFTfor Coca Cola NFT-jeiről ismert, a Trónok harca NFT-k tervezésében, fejlesztésében és gyártásában fog együttműködni.

 

Te várod a Trónok harca NFT-t?

Közeleg a tél, amit egy ilyen hír hallatán minden valószínűséggel még maga Ned Stark is izgatottan várna, de ha ő nem is, a sorozat rajongói mindenképp. Mit gondolsz, Te lecsapnál egy Trónok harca NFT-re?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.