Az Uber is elfogadja a jövőben a kriptovalutákat

Szerző: | febr 16, 2022 | Kriptovaluta

Az Uber bejelentette, hogy valamikor a jövőben elfogadja a Bitcoint és más kriptovalutákat a fuvarok kifizetésére. 

 

Az Uber sem akar kimaradni a kripto-piacból

A világ legnagyobb telekocsi alkalmazása bizonyította elkötelezettségét azon tervei mellett, hogy integrálja a kriptovaluták különféle formáit, köztük a Bitcoint is fizetési eszközként. Dara Khosrowshahi, az Uber vezérigazgatója egy pénteki Bloomberg interjúban azt nyilatkozta, hogy a vállalat a jövőben “abszolút” el fogja fogadni a kriptovalutákat.

„Állandóan beszélgetünk a kriptovalutákról. Azt gondolom, hogy jelenleg a Bitcoin és néhány más kripto esetében azt látjuk, hogy igen hasznos értékőrzők. Most még nem megfelelő az időpont. A magas átutalási díjak és a kriptovaluták bányászatának negatív környezeti hatásai csak néhány olyan ok, amiért még nem vezettük be a technológiát. Ahogy a technológia zöldebbé és olcsóbbá válik cégünk is nyitni fog a kriptovaluták felé” -nyilatkozta Dara Khosrowshahi

A Bitcoint rendszeresen kritizálják energiafelhasználása és állítólagos környezeti hatásai miatt. A blokklánc biztonságossá tétele és új coinok létrehozása érdekében a hálózat a bányászat folyamatán megy keresztül, amely magában foglalja a nagy számítástechnikai berendezések versenyzését, összetett matematikai problémák megoldása érdekében. Cambridgei adatok szerint ez globálisan azt eredményezi, hogy a Bitcoin bányászat éves villamosenergia fogyasztása megegyezik Argentínáéval. Ennek ellenére úgy tűnik, az Uber vezérigazgatója meg van győződve arról, hogy ezek a problémák egy napon megoldódnak.

Elfogadja az Uber a jövőben a kriptot? Egy bizonyos ponton feltétlenül.
Nem ez az első alkalom, hogy a népszerű telekocsi alkalmazás kiáll a kriptovaluták mellett. Tavaly ilyenkor már Khosrowshahi azt mondta, hogy a vállalat “a kriptovalutát és/vagy a Bitcoint tranzakciós eszközként fogja vizsgálni“. 
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka