Újabb részvénytokenekkel kereskedhetünk a Binance tőzsdén

Szerző: | ápr 28, 2021 | Kriptovaluta

A Tesla és Coinbase részvények teljesítménye után a legnagyobb kriptovaluta tőzsde, a Binance 3 új részvénytoken bevezetését is tervezi.

 

Részvénytokenek a Binance kriptotőzsdén

Megszokhattuk a Binancetől, hogy folyamatos az innováció és a fejlesztés. Egyedülálló módon a kriptovaluta tőzsdék közül saját stabilcoinjával párba állítva elindította a hagyományos részvényekkel való kereskedést. A fejlesztés lényege, hogy hagyományos részvényekkel kereskedhetünk tokenizált formában. A részvényeket BUSD párral lehet kereskedni. A részvénytokenek teljes mértékben követik a részvények árát. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Minden részvényjel egy részvényt ér, a legkisebb minimálisan vásárolható tétel pedig a 100-ad rész. Teljes egészében az értékpapír letétkezelő portfoliójában tárolt részvények állnak a részvénytokelnek mögött. A részvénytokeknek bevezetésével új lehetőségek nyílnak meg a kriptográfiai befektetők és a hagyományos befektetők számára egyaránt. 

Az újfajta token ötvözi a különböző eszközosztályokat, hidat képez, amelyet a kereskedők egyetlen platformon érhetnek el.

 

MSTR, AAPL, MSFT részvénytokenek érkeznek

A kriptovaluta tőzsde a Tesla (TSLA) és a Coinbase (COIN) részvények sikeres bevezetése után a MicroStrategy (MSTR), az Apple (AAPL) és a Microsoft (MSFT) részvénytokeneket tervezi bevezetni. 

A módszer hasonló lesz, mint a már bevezetett instrumentumoknál. Minden részvénytokén 1 hagyományos részvénynek felel meg és a legkisebb egység amit vásárolni lehet az a századrész. 

A MicroStrategy (MSTR) részvények várhatóan hétfőn UTC időben 13:30 kor, míg az Apple (AAPL) részvények előreláthatóan szerdán UTC 13:30-kor, a Microsoft (MSFT) részvények pénteken ugyanebben az időben kerülnek bevezetésre. A Binance szerint a részvényjelek „teljes egészében az alapul szolgáló értékpapírok letétkezelő portfóliója fedezi”, amelyet a CM-Equity AG német pénzügyi szolgáltató tart. A részvénytoktokenek kereskedési ideje követi a hagyományos tőzsdei kereskedési órákat.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.