Ukrajna NFT múzeumot indít a háború emlékére

Szerző: | márc 28, 2022 | Kriptovaluta

Az ukrán Digitális Transzformáció Minisztériuma elindított egy online, nem helyettesíthető token (NFT) múzeumot.

 

NFT múzeum a háború emlékére

Az NFT múzeum célja, hogy megőrizze a jelentősebb események időrendjét, kezdve az országot megszálló orosz hadsereggel.

NFT múzeum I Cryptofalka

Forrás: technopixel.org

 
Mikhajlo Fedorov, Ukrajna digitális átalakulásért felelős minisztere egy pénteki Twitter posztban számolt be arról, hogy a kormány február 24-től elindított egy kezdeményezést, amely a kulcsfontosságú pillanatokat ukrán szemszögből ábrázolja, nem helyettesíthető token vagyis NFT formátumban. Az NFT-k a konfliktus első napjától helyi idő szerint 5:45-kor kezdődő eseményeket tartalmazzák, amikor Oroszország „különleges katonai műveletet” jelentett be Ukrajna Donbász régiójában.
 
Az NFT múzeum honlapja szerint a megjelenés időpontjában a február 24. és 26. közötti háború kulcsfontosságú pillanatait bemutató 54 NFT március 30-tól lesz elérhető. Az Ethereumból (ETH) származó eladások bevételét a hadsereg és a civil lakosság támogatására fordítják. A műalkotások különféle eseményeket tartalmaznak, amelyek kormányzati tisztviselők Twitter bejegyzései, hírügynökségek fotói és a világ vezetőinek válaszain alapulnak.
„Míg Oroszország tankokat használ Ukrajna elpusztítására, mi a forradalmi blokklánc technológiára támaszkodunk.” – mondta Mikhajlo Fedorov Fedorov.
“Soha nem hagyjuk, hogy ennek az időszaknak egyetlen napja eltűnjön a világtörténelem könyvéről.” – jelenti ki az NFT múzeum.
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
 
Amellett, hogy az ukrán hadsereg számára gyűjtsön anyagi támogatást, a projekt másik célja, hogy „valós információkat terjesszen a világ digitális közösségei között”. Ugyanis sokan kritizálták Oroszországot a hamis propaganda és a félretájékoztatás miatt. 
 
A Digitális Transzformáció Minisztériuma a Fair.xyz NFT platform csapattagjaival működött együtt a projekt blokklánc infrastruktúrájának kidolgozásán.
 
 

Az ukrán kormány kriptoadományokat is fogad

Az ukrán kormány február 26. óta fogad el kripto adományokat közvetlenül a Digitális Transzformációs Minisztérium által megadott tárcacímeken keresztül. Adatok szerint március 9-ig számos jótékonysági szervezet, segélyszervezet és kormányzati pénztárca nagyjából 108 millió dollárnyi kriptopénzt kapott humanitárius és katonai célokra.
 
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.