A UniSwap belép az NFT piacra

Szerző: | jún 22, 2022 | Kriptovaluta

Az Ethereum alapú, decentralizált UniSwap tőzsde mögött álló vállalat felvásárolja a Genie NFT aggregációs platformot.

 

 

A UniSwap NFT aggregátort vásárolt

Az NFT-k – a tulajdonjogot jelző egyedi blokklánc tokenek – megannyi különböző piactéren vásárolhatók meg. Ilyen például az OpenSea, a LooksRare vagy a Coinbase NFT platform. Csakhogy kevesen kínálják a felhasználóknak azt a lehetőséget, hogy több tételt vásároljanak egy tranzakció során, és egyik sem kínál olyan összesítő eszközöket, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy megtekintsék a kínálatot a rivális piactereken. Genie NFT mindkettőt kínálja.

“Az NFT-ket a növekvő digitális gazdaság egy másik formájának tekintjük, és számunkra nem jelent problémát integrálni őket” – írta a Twitteren az Uniswap Labs.
A Genie felvásárlása mindössze két hónappal azután történt, hogy az OpenSea bejelentette, hogy megvásárolja a Gem NFT aggregátort, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több NFT-t vásároljanak egyetlen tranzakció során. Az UniSwaphoz hasonlóan az OpenSea is tervezi integrálni az NFT aggregációs funkciókat a fő platformjába.
 
Az UniSwap NFT-k felé való törekvésének részeként még ebben az évben egy új, kifejezetten az NFT-k számára készült tab-ot ad integrál a főoldalára. Továbbá NFT-ket ad hozzá a fejlesztői API-khoz és widgetekhez is.
 
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
 
Az akvizíció megünneplésére az Uniswap Labs azt tervezi, hogy a Genie korai támogatóinak és felhasználóinak USDC coint ad. Mindenki, aki legalább egyszer használta a platformot, vagy április 15-ig Genie Genesis NFT-vel rendelkezett, USDC-t kap. (A cég egy korábbi tweetében azt írta, hogy a Genie Gem tárcák is benne voltak az airdropban.
 
Az Uniswap először 2019-ben került kapcsolatba az NFT-kel. Kiadott egy olyan NFT-t, Unisocks-ot, amelyek egy fizikai zoknipárra jogosították fel a tulajdonosokat.

A Unisocks jelenlegi ára az OpenSea-n, a legnagyobb NFT piacon 13 ETH (körülbelül 15 300 USD).
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.