106 millió dollárért értékesítettek Metaverzum földterületeket

Szerző: | dec 3, 2021 | Kriptovaluta, nft

Négy blokklánc-alapú Metaverzum projekt több mint 100 millió dollár értékű virtuális földterületet értékesített a múlt héten.
 

Rohamosan fejlődik a Metaverzum

A decentralizált alkalmazásokat (DApp) elemző cég arról számolt be, hogy november 22. és november 28. között az aktivitás „virágzott” a The Sandbox, a Decentraland, a CryptoVoxels és a Somnium Space oldalakon, összesen 105,8 millió dollár értékű kereskedési volumennel. A hatalmas volument több mint 6000 kereskedőtől származott:
„Kétségtelenül a Metaverzum földterület a következő nagy siker az NFT piacon. Rekord eladási számokkal és folyamatosan növekvő NFT árakkal a virtuális világok jelentik a blokklánc tér új csúcstermékét.”
Metaverzum I Cryptofalka

Forrás: https://theconversation.com/

 
A Sandbox képviselte a heti volumen oroszlánrészét 86,56 millió dollárral, a Decentraland 15,53 millió dollárral, míg a CryptoVoxels és a Somnium Space egyenként 2,68 és 1,1 millió dollárral. Annak ellenére, hogy mind a négy Metaverzum projekt az Ethereum blokkláncra épül, a Solanán is kezdenek felgyorsulni a projektek.
A DappRader megjegyezte, hogy „a figyelem az olyan virtuális világok felé, mint a The Sandbox és a Decentraland, a Facebook Meta névre váltásával kezdődött”.
„Azonban ez csak a jéghegy csúcsa, amely a Metaverzum kifejezést a figyelem középpontjába helyezte. A virtuális világok óriási lehetőségeket rejtenek magukban, és most kezdjük látni a Metaverzum földjének használati eseteinek teljes körét” – olvasható a blogbejegyzésben.
 

Élen a Decentraland és a Sandbox

Yat Siu, a Sandbox anyavállalatának, az Animoca Brandsnak az elnöke és társalapítója a The Sandbox NFT földeladási volumenének óriási megugrását kommentálva a következőket nyilatkozta:
„A Facebook a Metaverzum narratívájának bitorlására tett kísérlete során láncreakciót váltott ki más, a Web3-ban nem szereplő vállalatoknál (például a Microsoftnál), hogy új stratégiát alkalmazzanak. A Facebook tömeges érdeklődést és tudatosságot keltett.”
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
Siu szembeállította a Meta megközelítését a The Sandbox organikusabb, felhasználók által épített környezetével.
„Bár nem mindenki érti, hogy mit is jelentenek valójában a digitális tulajdonjogok, most már sokan érdeklődnek irántuk, és ez a netes tudatosság növekedéséhez vezetett. A Sandbox egy igazi Metaverzum narratíváját ragadta meg, ahol valóban birtokolhat belőle egy darabot, és ez valamelyest a jelképes árban is megmutatkozik” – tette hozzá Siu.
A felsorolt ​​négy projekt közül a Decentralandben történt a legnagyobb NFT terület eladás az elmúlt 30 napban, a virtuális világ Fashion Street kerületében található 116 földrészletből álló telken 618 000 MANA tokenért (jelenlegi áron 2,7 millió dollár) adták el. Ugyanezen a napon a The Sandbox egy tokenizált ultra luxus mega-jachtot is eladott 149 Ether (ETH) áron, több mint 666 000 dollár értékben.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka