Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
10-szeresére nőtt a metaverzum felhasználók száma

10-szeresére nőtt a metaverzum felhasználók száma

Egy új Grayscale jelentés szerint, a metaverzum a következő években 1000 milliárd dolláros üzlet lehet, rohamosan nő a felhasználók száma.

 

A jövő új üzleti lehetősége a metaverzum

A kripto-befektetési óriás, a Grayscale, egy pozitív hangulatú jelentést tett közzé a metaverzumokról, becslése szerint, ha mainstream lesz az ágazat, akkor az elkövetkező években több mint 1 000 millárd dollárt is érhet.

Metaverzum I Cryptofalka Forrás: https://frameweb.com/
 
A „The Metaverse, Web 3.0 Virtual Cloud Economies” című novemberi jelentés szerzője David Grider, a Grayscale kutatási vezetője és Matt Maximo kutatóelemző. A duó a virágzó szektort elsősorban a nyitott metaverzum világok szemszögéből kutatja, amelyek mögött olyan „összekapcsolt kriptogazdaság” áll, mint a Decentraland.
 
A jelentés kiemeli, hogy a kripto tokenekkel integrált metaverzum platformok, decentralizált pénzügyi szolgáltatások, mint például befektetés és kölcsön-nyújtás, nem helyettesíthető tokenek (NFT), decentralizált irányítás és decentralizált felhőalapú tárolás „új online élményt hoztak létre”, amely gyorsan vonzza az új felhasználókat. A 2020 eleje óta tartó felívelés során globális szinten elemezték az aktív metaverzum pénztárcák adatait,  és megállapították, hogy a felhasználói bázis tízszeresére nőtt azóta, és 2021 júniusára körülbelül 50 000-re nőtt.
 
„A többi Web 3.0 és Web 2.0 szegmenshez képest a metaverzum virtuális világ felhasználói még csak a kezdeti szakaszban járnak, de ha a jelenlegi növekedési ráták a jelenlegi pályájukon maradnak, megvan a lehetőség arra, hogy ez a fejlődési szint az elkövetkező években általánossá váljon.” -áll a jelentésben
A jelentés kiemeli, hogy nincs hiány kockázati tőkésekben, akik kihasználják az ágazatban rejlő lehetőségeket. A jelentés szerint a harmadik negyedévben összesen 1 milliárd dollárt gyűlt össze a blokklánc játékokra. Ez a negyedévben a teljes kriptográfiai szektor összes adománygyűjtésének 12%-át tette ki, ami a Web 3.0 és az NFT kategórián belül a „legfőbb alszektornak” számít.
 
 

Piaci rés lenne a Metaverzum?

A kutatók számos kulcsfontosságú dinamikát jegyeznek meg, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a metaverzum szektor növekedéséhez, ideértve az átlagos szabadidő és a digitális hobbikra fordított pénz növekedését, a prémium játékokról a free-to-play játékokra való kulturális átállást és a Web 3.0 innovációkat. mint például a play to earn játékok.
 
free to play játékok I Cryptofalka Forrás: YouTube
 
A virtuális világban való játékból származó globális bevétel 2020-ban elérte a 180 milliárd dollárt, a „prémium kiadások” pedig körülbelül 40 milliárd dollárt tettek ki, és a becslések szerint 2025-re a szektor több mint 400 milliárd dollárt vonhat be, elsősorban a játékon belüli költési modellnek köszönhetően. A jelentés szerint ez az elmozdulás „tovább gyorsulhat a Web 2.0 zárt vállalati metaverzum hálózatokról a Web 3.0 nyílt metaverzum hálózatokra való átállással”, az általuk képviselt play to earn lehetőség miatt.
„A Web 3.0 metaverzum virtuális világai profitáltak a gyors innovációból és a termelékenység növekedéséből. A blokklánc virtuális világok több millió dolláros elsődleges és másodlagos piacot hoztak létre az alkotók és befektető-tulajdonosok számára azáltal, hogy megszüntették a tőkeszabályozást, és megnyitották digitális határaikat a szabadpiaci kapitalizmus előtt” – írják jelentésben.
A nyílt metaverzum platformokhoz, például a Decentralandhoz (MANA) és a The Sandboxhoz (SAND) szánt natív tokenek árai az utóbbi időben egyenként 49%-kal, illetve 102%-kal emelkedtek. Az utóbbi időben már több nagy tech vállalat is beszállt az új iparágba, mint például a Microsoft vagy a Gemini

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.07% $64,483.15
Ethereum ETH 0.26% $3,083.22
BNB BNB 0.92% $558.61
Solana SOL 4.19% $145.84
XRP XRP -0.70% $0.4996
Dogecoin DOGE 1.16% $0.1527
Cardano ADA 2.65% $0.4709
Litecoin LTC -1.05% $81.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!