2,5 milliárd dollárra nőtt a kriptós fizetési forgalom az első negyedévben

Szerző: | jan 31, 2022 | Kriptovaluta

A kriptovaluta piacok volatilitása ellenére úgy tűnik, hogy a kriptovaluta fizetési eszközként való elfogadása rohamosan növekszik.
 
 

Növekszik a kriptovalutás fizetési hajlandóság

A Visa kijelentette, hogy ügyfelei 2,5 milliárd dollárnyi kriptovaluta fizetést bonyolítottak le kriptohoz kapcsolt kártyáival 2022 első pénzügyi negyedévében. Ez több mint 70%-a a 2021-es teljes pénzügyi év összes kriptokártya volumenének. Ez azt jelenti, hogy a kripto-eszközök egyre népszerűbbek fizetési lehetőségként. 
 
kriptovaluta fizetés | Cryptofalka

Forrás: https://nypost.com/

 
A Visa pénzügyi igazgatója, Vasant Prabhu a CNBC-nek adott interjújában optimizmusát fejezte ki a fejlemény kapcsán.
„Számunkra ez azt jelzi, hogy a fogyasztók hasznosnak látják ha Visa kártyát egy kriptoplatformon lévő számlához kapcsolnak” – mondta, utalva a vásárlások és a kifizetések azonnali és zökkenőmentes kezelésére.
A kriptovalutákhoz kapcsolt kártyák lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kriptovaluta fizetést hajtsanak végre, ahol elfogadják a Visa-t, anélkül, hogy a kereskedőknek ismerniük kellene az eszközosztályt. A kereskedők fiat valutában fogadják a tranzakciókat, úgy, mint a tipikus Visa tranzakciókat, míg a fizetési processzor kezeli a konverziókat a háttérben.
„Az emberek kripto-kapcsolt kártyáikat különféle módon használják fel, például kiskereskedelmi áruk és szolgáltatások, éttermek, utazások fizetésére. Egyre inkább általános célú fiókként kezelik őket.” mondta Prabhu a CNBC-nek.
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
A Visa azt is bejelentette, hogy 54-ről több mint 65-re bővítette partnerkapcsolatainak számát a szolgáltatás elősegítése érdekében. Ide tartoznak a kripto-cégek, mint a Coinbase, a Circle és a BlockFi. A Visa érdeklődik a blokklánc és kripto iparág kiterjesztése és annak egészének alkalmazása iránt. Decemberben a cég kripto-tanácsadási szolgáltatásokat indított ügyfelei számára, hogy bevonja a pénzintézeteket az eszközosztályba. A fizetési óriás a közelmúltban Micash Johnson művésszel is együttműködött, hogy felvilágosítsa a művészeket arról, hogy az NFT-k hogyan segíthetik elő művészetük bevételét és karrierjüket.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.