A Bitcoinos utalás után jönnek a Twitter NFT profilképek is

Szerző: | szept 30, 2021 | Kriptovaluta

A Twitter egy olyan alkalmazást tesztel, amivel a felhasználók ellenőrzött NFT -ket tudnak beállítani profilképnek. 

 

A Twitter belép az NFT térbe

Mada Aflak, a Twitter vezető szoftvermérnöke megosztott egy videót, amely bemutatja annak a szoftvernek a  funkcionalitást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy NFT -ket állítsanak be profilképnek. A felhasználók ezt majd egyszerűen megtehetik, csatlakoztathatnak egy kriptovaluta pénztárcát, és importálhatják OpenSea kollekciójukat. Ezután kiválaszthatnak egy avatárt a nem cserélhető token (NFT) digitális művészet gyűjteményéből.

Az NFT profilképet jelvénnyel is megjelölik majd, hogy az eredetiségét bizonyítsa a beállított NFT -nek. Ezzel lehetővé válik, hogy a rendkívül drága CryptoPunk vagy Bored Ape profilképről mindenki tudja, hogy ő a jogos tulajdonosa. Aflak kijelentette, hogy az újítás még kezdeti stádiumban van, tehát még bármi változhat.

Míg az ellenőrzött profilkép is izgalmas újítás, Mason Nystrom, a Messari kutató elemzője, a Twitter kriptovaluta pénztárcákat integráló egyéb lehetséges alkalmazásait találgatta. Ezek közé tartozhat olyan funkció is, hogy a felhasználó mennyi ideig rendelkezett egy NFT -vel, vagy a Twitter fiókból történő közvetlen vásárlás és értékesítés.

Jack Dorsey Twitter I Cryptofalka

Forrás: https://www.cnbc.com/

A Twitter legújabb blokklánc integrációs fejlesztésével, amely a múlt héten lehetővé tette a Lightning fizetést a Twitter profilokban, a felhasználók már tudnak Bitcoint küldeni és fogadni.

Jack Dorsey vezérigazgató régóta támogatja a Bitcoint és népszerűsíti azt a platformon keresztül. Dorsey az első Twitter bejegyzését is NFT -ként értékesítette. Az OpenSea óriási, 4 milliárd dollár értékű értékesítést ért el augusztusban, ami szeptemberben kissé visszahúzódott, az elmúlt 30 napban körülbelül 2,45 milliárd dollár árbevétellel számoltak be a DappRadar szerint.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.