A Mastercard kiadta első saját NFT-jét

Szerző: | szept 21, 2021 | Kriptovaluta

A Mastercard fizetési óriás nem akar kimaradni az egyre növekvő és népszerű blokklánc technológiából, az NFT szegmensből.  

 

A Mastercard kiadja az első NFT-jét

Augusztus utolsó hetében jelentette be a Visa fizetési óriás, hogy megvásárolt egy CryptoPunk NFT-t 150 000 dollárért. Ezzel a cég belépett az NFT ökoszisztémába. Úgy látszik, a Mastercard sem akar kimaradni a ma nagy népszerűségnek örvendő NFT ökoszisztémából. 

A Mastercard globális fizetési technológiai szolgáltató nyereményjátékot hirdetett az Egyesült Királyságban lévő kártyatulajdonosai számára, hogy valakinek lehetősége van megnyerni az első Non Fungible Token-t (NFT), amelyet a társaság Jose Mourinho futball edzővel közösen hozott létre.

A Mastercard NFT Youtube klipje a következő címet viseli: Ez az első NFT a Mastercardtól José Mourinho közreműködésével.

 

 

A mainstream márkák felismerték a lehetőségeket az NFT-kben

Nem meglepő, hogy a fizetési óriás a növekvő NFT iparágot használja globális hálózatának népszerűsítésére. A közelmúltban a Visa megvásárolt egy CryptoPunk NFT -t 150 000 dollárért, fejest ugorva a virágzó kriptogazdaságba. Egyre több mainstream vállalat lépett be a kriptovaluta-iparba az NFT ökoszisztémán keresztül, hogy növelje globális hatását a kereskedelmi szegmensben. A Taco Bell, a Coca Cola, a Nike és a Microsoft is azok közé a nagyvállalatok közé tartozik, amelyek meglátták az NFT-kben a potenciált. Sok márka felismeri annak fontosságát, hogy az NFT -ket a márka identitásának bemutatására és az új közönségekkel való kapcsolatteremtésre használják.

A Forbes nemrég elemzett egy Adweek/Harris Poll felmérést, amelyben elemezték az NFT -k hatását a gazdaságra. A vizsgálat eredményei a következőket tárták fel:

„A válaszadók 40% -a mondta azt, hogy „ ismeri ”az NFT -ket, és 81% azt, hogy„ tisztában van velük mi az ”. A millenniumiak nagy valószínűséggel fektetnek NFT -kbe, valamint azok a „gyűjtők”, akik több, mint 100 000 dollárt keresnek évente. Azok a fogyasztók, akik érdekeltek egy NFT megvásárlásában, 36%-a mondta, hogy zene NFT-t, 35%-uk digitális műalkotásokat, és 33% pedig video NFT-t szeretne beszerezni. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.