A Morgan Stanley növeli a kriptovaluta kitettségét

Szerző: | aug 28, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A Morgan Stanley növelte a kriptovaluta kitettségét Grayscale Bitcoin Trust vásárlásával. Nincs messze a tömeges kriptovaluta elfogadás?

 

Annak ellenére, hogy a kriptoelemzők körében a közelmúltig pesszimista hangulat övezte a kriptovaluta piacot, a Morgan Stanley, az Egyesült Államok egyik legnagyobb bankja, egyre több kitettséget szerzett a Bitcoinból azzal, hogy dollármilliókat fektetett be különböző alapjain keresztül a Grayscale Bitcoin termékébe.

A MacroScope kriptoelemző portál összehasonlította a Morgan Stanley korábbi beadványait a legújabb jelentésekkel és megállapította, hogy a bank kriptovaluta kitettsége most sokkal magasabb, mint pár hónapja. Amikor Morgan Stanley arról számolt be, hogy 28,289 darab Grayscale Bitcoin Trust részvény birtokában van, a MacroScope azt jósolta, hogy a közeljövőben csak növelni fogja kriptovaluta kitettségét. Az idő bebizonyította, hogy igaza lett.

 

A Morgan Stanley növeli kriptovaluta kitettségét

A SEC legutóbbi adatai szerint a Morgan Stanley Insight Fund, a Morgan Stanley Institutional Fund Inc, a Morgan Stanley Variable Insurance Fund Inc. és a Morgan Stanley Institutional Fund Trust mind közvetett kriptovaluta kitettséget szerzett.

Morgan Stanley | Cryptofalka

Forrás: https://kryptomoney.com/

Közvetett befektetések azok, amelyek olyan terméknek kínálnak kitettséget, amely egy másik teljesítményét tükrözi vagy éppen függ tőle. A Morgan Stanley esetében a legtöbb kriptovalutába történő befektetés a Grayscale Bitcoin Trust részvényeiben van.

A legjelentősebb kriptovaluta kitettsége a Morgan Stanley Insight Fund-nak van, amely a Grayscale Bitcoin Trust 928 051 részvényét birtokolja, összesen 27 665 200,31 dollárért. Mégis – bár ez jelzi a bank növekvő érdeklődését a kriptovaluták iránt – a befektetés az alap összes eszközének elenyésző, mindössze 0,34% -át teszi ki.

Egy korábbi törvényjavaslat révén, a bank pénzeszközei maximum 25% -os kriptovaluta kitettséget szerezhetnek. Ez év márciusában a Morgan Stanley elkezdte támogatni a Bitcoin befektetéseket a magas nettó értékű ügyfelek számára. A Grayscale Bitcoin Trust valószínűleg a hagyományos befektetők kedvenc módja annak, hogy némi kitettséget kapjanak a Bitcoinban, tekintettel arra, hogy az Egyesült Államokban még mindig nincs jóváhagyott kriptovaluta ETF.

 

Más bankok sem akarnak lemaradni a kriptovalutárról

2021-ben kiéleződött a verseny a bankok és más pénzintézetek között azon ügyfelek megszerzésére, amelyek kriptovaluta kitettséget szeretnének. A JP Morgan, a Goldman Sachs, a BNY Mellon és mások már megkezdték a kriptovaluta befektetések felajánlását és a pozitív elemzések beépítését időszakos jelentéseikbe.

Holding Bitcoin | Cryptofalka

Forrás: https://www.entrepreneur.com/

Hasonlóképpen a Bitcoinnal kapcsolatos kétségek a világ többi részén is tisztázódni látszanak, és sok ország megtette az első lépéseket a kriptovaluták pénzügyi infrastruktúrájába való integrálása érdekében. Kanada például már jóváhagyott kriptovaluta ETF -eket. Brazíliának és Chilének megvan a saját kriptovaluta ETF -je, Brazília vezet az élen összesen 4 ETF indításával. Nem beszélve El Salvadorról, amely két hét múlva megkezdi a Bitcoin elfogadását törvényes fizetőeszközként. Így nem meglepő, hogy a bankokat most jobban érdekli a Bitcoin, mint valaha.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.