Ajándékozz hasznos kriptós tudást karácsonyra!

Szerző: | dec 15, 2022 | Árfolyam elemzés

Nyakunkon a karácsony, már nem maradt sok idő, hogy megtaláld a megfelelő ajándékot. Szerezd be a Bitcoin és Kripto alapok E-bookot és mi a Tőzsdei Gyorstalpaló oktatócsomagot is a fa alá tesszük! Ezzel egy hatékony elméleti és gyakorlati oktatóanyaggal bővítheted tapasztalataid Te magad vagy akár az egyik szeretted.

 

🎄🎁 2 TERMÉK 1 ÁRÁÉRT! 🎁🎄
SZEREZD BE MOST AZ E-BOOKOT ÉS MI A TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÓCSOMAGOT IS A FA ALÁ TESSZÜK! 

Ha felkeltette az érdeklődésed az e-book, ezen a linken tudsz további részleteket olvasni. A könyv eredeti ára 9 990 Ft., viszont ha most karácsonyig megvásárlod, kapsz tőlünk egy 9 990Ft értékű tőzsdei gyorstalpaló oktatócsomagot is ajándékba!

 

Bitcoin és kripto alapok E-book karácsonyra!

Repül az idő, és a megoldásra váró problémák a 2008-as gazdasági válság óta még mindig jelen vannak, már ha nem lett több belőle. A jelenlegi pénzügyi helyzetben, aki nem cselekszik, az bizony elveszíti a nehéz munka árán megszerzett pénze értékét. Érdemes ezért alternatívákban gondolkozni. 

Régóta szeretnéd már megérteni, hogy mi is a bitcoin és a mögötte rejlő blokklánc technológia? Régóta gondolkozol már azon, hogy belevágj a kriptovaluta kereskedésbe, de eddig még nem szántad el magad, hogy összegyűjtsd az alapokhoz szükséges biztos tudást? Félsz, hogy rossz helyről tájékozódsz? Segítünk!

karácsony kripto I Cryptofalka 

Kriptovaluta oktatóanyagunkban összeszedtük mindazt a tudásbázist, amivel az olvasó belevághat a blokklánc világába! Ha most ismerkedsz a kriptovalutákkal és szükséged lenne egy megbízható és könnyen érthető oktatóanyagra, akkor ez az e-book tökéletes választás lehet akár karácsonyra is!

Miről olvashatsz az oktatóanyagban?

 • A jelenlegi pénzügyi rendszer problémái, avagy hol rontottuk el?
 • Mi a bitcoin és mire kínál megoldást? Lufi vagy pénzügyi forradalom?
 • Altcoinok és tokenek, mi alapján válassz és hogyan diverzifikáld a portfóliódat?
 • Mik azok a konszenzus mechanizmusok és hogy működik a kripto bányászat?
 • Hogyan juss hozzá az első kriptovalutáidhoz, hol vásárolhatod meg őket?
 • Kriptovaluta tranzakciók érthetően, röviden: utalások lépésről-lépésre.
 • Ne legyél áldozat! Leggyakoribb scam-ek, milyen kockázatok vannak és hogyan tartsuk biztonságban a kriptovalutáinkat?
 • A technológia már itt áll a küszöbön. Jelenlegi felhasználási módok, amikről nem is hallottál.
 • Gyakori tévhitek, amiket fontos rendbe tenni!

 

Elmélet mellé gyakorlat: Tőzsdei Gyorstalpaló Oktatási csomag az E-bookhoz! 

Az E-book megadja a megfelelő elméleti tudást ahhoz, hogy megismerd a blokklánc világát. Ahhoz azonban, hogy kereskedj elengedhetetlen a tőzsdei gyakorlat elsajátítása is. Ezért ha most karácsonyra megajándékoznád a szeretteidet a Bitcoin és Kripto alapok e-bookkal, mi a tőzsdei Gyorstalpaló oktatási csomagot is a fa alá tesszük!

Sajátítsd el a tőzsdei kereskedés alapjait és lépj be magabiztosan a kripto-tőzsde világába. A bemutatott tőzsdei példákat a kriptovaluták piacáról hozzuk, de az előadássorozatban látható tananyag használható részvény, arany és egyéb hagyományos tőzsdei termékek kereskedéséhez is!

karácsony kripto I Cryptofalka

Az oktatás célja, hogy hatékonyan mutassuk be az összes tőzsdei forrást, software-t és szakmai alapot, amire szükség lehet a kripto-kereskedés biztonságos elkezdéséhez. Akár egy számítógép és internet segítségével otthonról is profitálhatsz.

Miről lesz szó az oktatóvideókban?

1. alkalom: Tőzsdei kereskedés bemutatása, tévhitek eloszlatása. Szükséges források, softwarek megismerése, kereskedési típusok bemutatása.
2. alkalom: Fundamentális alapok bemutatása, miért éri meg kriptovalutákkal kereskedni, ezt hol és milyen formában lehet megtenni?
3. alkalom: Tőzsdei grafikonok értelmezése. Mi hol található a grafikonokon, minek mi a célja, hogyan kell a tőzsdei grafikonokat értelmezni.
4. alkalom: Tőzsdei trendek értelmezése. Milyen trendek léteznek, hogyan tudjuk azonosítani őket, hogyan tudjuk kihasználni adottságait? 
5. alkalom: Támaszok és ellenállások jelentése, szerepe. Támaszok és ellenállások, potenciális célárakat és eladási pontok azonosítása.

 

Hasznos karácsonyi ajándék kriptós szeretteidnek

Ha idén karácsonyra nem törölközőt vagy bögrét tennél a fa alá, akkor garantáljuk, hogy ez az ajándék a megfelelő motivációk mellett megtérül! Az elméleti tudás kiegészülve a tőzsdei gyorstalpalóval olyan ajándék lehet, amellyel hasznos ismeretekkel lesz gazdagabb az olvasó, és a jelenlegi gazdasági kihívások mellett megismerheti a blokklánc nyújtotta befektetési alternatívákat. 

 

🎄🎁 2 TERMÉK 1 ÁRÁÉRT! 🎁🎄
SZEREZD BE MOST AZ E-BOOKOT ÉS MI A TŐZSDEI GYORSTALPALÓ OKTATÓCSOMAGOT IS A FA ALÁ TESSZÜK! 

Részletesebben is érdekel mit nyújthat számodra a Tőzsdei Gyorstalpaló oktatócsomag? Kattints a linkre, és nézz rá a termékünkre a webshopban. Az oktatócsomag eredeti ára 9 990 Ft., viszont ha most karácsonyig megvásárlod az E-book-ot, megkapod tőlünk ajándékba!

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka