Alacsonyabb ár hatására újra vásárlásba kezdett egy Bitcoin bálna

Szerző: | nov 16, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A relatíve olcsó Bitcoin ár hatására ismét vásárlásba és felhalmozásba kezdett több nagymennyiségű BTC-t birtokló bálna.

 

A Bitcoin bálnák veszik a leértékelt Bitcoint

A november 16-i on-chain adatok szerint, a harmadik legnagyobb Bitcoin bálnacím 207 BTC-vel növelte részesedését. Annak ellenére, hogy az elmúlt 24 órában 8%-ot csökkent az árfolyam, a Bitcoin továbbra is stabil digitális eszköz a legnagyobb befektetők számára. Az egyik cím esetében, amely immár a harmadik legnagyobb 193 433 BTC egyenleggel, 12,84 millió dollárnak megfelelő összeggel egészítette ki az egyenlegét 62 053 dollár / Bitcoin áron.

Bitcoin bálnák I Cryptofalka

Forrás: https://coingape.com/

„Mostanra ez a cím 635 BTC-vel növelte részesedését novemberben. A cím jelenlegi egyenlege 108 528,56 BTC, a nem realizált bevétel pedig 4 632 109 617 USD.” – jegyezte meg Colin Wu újságíró.

Az ilyen bálnaviselkedés valójában gyakori a bikapiac alkalmával, amint azt a korábbi cikluscsúcsokat lefedő blokklánc adatok is bizonyítják.
„Véleményem szerint a bálnák és a nagy szereplők általában fedezik Bitcoinjaikat azáltal, hogy származékos tőzsdékre utalnak át, és short pozíciókat vesznek fel, amikor hatalmas mennyiségű BTC-t vásárolnak alacsony árakon” – magyarázta kedden a CryptoQuant elemző cég
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
 

Korábban is láthattunk hasonló viselkedést a nagybefektetőktől

Ez a minta nyilvánvaló volt a legutóbbi bikapiac (2017) során, amikor az All Exchanges to Derivative Exchanges mutató sokszor tetőzött, és az árfolyam minden alkalommal megugrott. Jelenleg, a bikapiac alatt a mérőszám négyszer tetőzött, jelezve, hogy a bálnák folyamatosan vásárolnak. Ez hosszú távon bikapiacot sejtet.
 
Amint arról a Cointelegraph korábban beszámolt, a hosszú távú tulajdonosok e hónaptól elkezdték csökkenteni a BTC állományukat.
 
Az úgynevezett „elosztásban” a jelenség a történelem során a bikapiac ár akció legélénkebb szakaszát kísérte, amint azt tavaly november elején tapasztaltuk. Eközben a 62 000 dolláros szinten a nagy vásárlói tevékenység nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az alacsonyabb szintek keddi újratesztelését, ellentétben a Whalemap, a bálnatevékenység figyelésére szolgáló eszköz várakozásaival.
 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.