Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
30 millió dolláros StepN airdrop a Solana blokkláncon

30 millió dolláros StepN airdrop a Solana blokkláncon

A népszerű Solana láncon futó move-to-earn alkalmazás, a StepN hűséges felhasználói április végéig igényelhetik az airdropot.

Millió dolláros GMT airdrop a Solana láncon

A Solana blokkláncra épülő StepN 100 millió FSL-pontot, mintegy 30 millió dollár értékben dob szét a veterán felhasználóknak.

A Find Satoshi Labs (FSL), a STEPN anyavállalata indította el korábban az FSL ID-t. Az FSL jelvény egy, a felhasználóhoz kötött NFT. A jelvényre pontokat lehet gyűjteni az FSL ökoszisztémával való interakció révén. A pontok 1:1 arányban GMT-re válthatók, vagy egyéb más funkciókra használhatók fel, például a közelgő StepN NFT kiadásokra, exkluzív nyeremények megszerzése mellett. 

"Úgy döntöttünk, hogy a leghűségesebb közösségi tagjaink iránti hálánk jeléül indítjuk el ezt a hatalmas airdrop kampányt. Az első airdropot, a Badge-tulajdonosaink számára, a veterán játékosoknak szenteltük, azoknak, akik igazán keményen játszanak.".

A pontok igényléséhez a felhasználóknak FSL ID-t kell regisztrálniuk, amelyet a StepN ökoszisztémát is kezelő fejlesztő hoz létre. Onnan a felhasználók az FSL pontokat az ökoszisztéma NFT piacterén, a Mooarban és a Gas Hero nevű stratégiai játékban is elkölthetik. A 30 millió dollár értékű airdrop április végéig tart.

StepN: Szerezz mozgással kriptovalutát

A 2021-ben alapított FSL által létrehozott StepN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalmakat szerezzenek séta, kocogás vagy futás közben. A jutalmak akkor válnak elérhetővé, miután a felhasználók egy virtuális cipőt vásárolnak NFT formájában és összekapcsolják azt az okostelefonjaikkal. 

A jutalmak GMT tokenek formájában kerülnek kibocsátásra, melyek inflációs mechanizmussal rendelkeznek, 6 milliárdos kínálati korláttal és 1,57 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkeznek.

A játékosok által szerzett GMT tokeneket új cipők mintelésére vagy a játékban való szintlépésre lehet felhasználni. Az alkalmazáson belüli piactéren a játékosok bérbe adhatják vagy eladhatják NFT cipőiket, és GMT bevételüket az alkalmazáson belüli tárcában tárolhatják, amelyben beépített swap funkció is található. Az alkalmazás jelenleg több mint 5 millió felhasználóval rendelkezik.

Ahogyan éledezik a kriptovaluta piac, úgy az airdrop szezon is erős starton van túl! Ne maradj le a legjobb lehetőségekről! Most díjmentesen elérhető a Cryptofalka Airdrop Discord szobája, ahol rendszeresen osztunk meg kriptovaluta airdrop lehetőségeket, amikkel ingyen coinokra tehetsz szert. 🤑

Hasznos tanácsok, útmutatók, tippek és segítő közösség. Kár lenne kihagyni! 😉

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.26% $67,697.85
Ethereum ETH -2.04% $3,776.03
BNB BNB -0.23% $596.81
Solana SOL -0.76% $168.54
XRP XRP 0.20% $0.5296
Dogecoin DOGE 1.93% $0.1664
Cardano ADA 0.93% $0.4596
Litecoin LTC 0.45% $83.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!