Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance befektetési ága bizalmat szavazott az ARKM-nek

A Binance befektetési ága bizalmat szavazott az ARKM-nek

A Binance Labs, a Binance Exchange kockázati befektetési részlege befektetett az ARKM-be, az Arkham kripto-informatikai információs platform natív tokenjébe.

A Binance Labs befektetett az Arkham projektbe

A Binance Labs, a Binance kriptotőzsde kockázati tőke- és inkubációs ága, november 15-én jelentette be, hogy befektetett az ARKM-be, az Arkham "deanonymizáló" blokkláncplatform natív tokenjébe.

Az Arkham saját technológiája továbbfejleszti az on-chain információk előállításának és megosztásának módját. A platform lehetővé teszi az egyének vagy szervezetek számára, hogy saját kutatásokat végezzenek, sőt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az ARKM token által működtetett jutalmakkal részt vegyenek a projekt belső gazdaságában - mondta a Binance Labs befektetési igazgatója, Alex Odagiu.

A vállalat a weboldalán közzétett blogbejegyzésben azt írta, hogy a befektetés célja a "blokklánc ökoszisztémába on-chain adatok alapján történő szélesebb betekintés támogatása".

Blokklánc tranzakciók deanonimizálása

Az Arkham küldetése a blokklánc tranzakciók deanonimizálása és az önszabályozás erősítése azáltal, hogy a felhasználók az információs platform segítségével bárki blokklánc tranzakcióit láthassák, írja a Binance Labs a bejegyzésben. 

Az ULTRA néven ismert saját fejlesztésű mesterséges intelligencia (AI) motorra alapozva - amely "algoritmikusan illeszti össze a címeket a valós entitásokkal" - az Arkham platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék az entitások közötti kapcsolatokat és a pénzáramlást - jegyezte meg a közlemény.

Arkham Intel Exchange: az információs tőzsde

A Binance Labs azt is megemlítette, hogy az Arkham bevezette a világ egyik első láncon belüli információs tőzsdéjét, az Arkham Intel Exchange-t. Az eszköz egy "decentralizált információgazdaság", amely a blokklánc alapú információk vevőit és eladóit hozza össze, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy információbázist hozzanak létre, hogy az ARKM tokenért cserébe értéket kapjanak a munkájukért.

A Binance Labs ugyan nem árulta el a befektetés összegét, de a hírek hatására az ARKM token piaci értéke a CoinMarketCap adatai szerint november 15-én elérte a 100 millió dolláros rekordot.

Az Arkhamot gyakran éri kritika a blokklánc-felhasználók privát adatainak felfedése miatt, és egyesek "besúgó" platformnak bélyegezték. A platform vezérigazgatója azonban azzal érvelt, hogy a vállalat csak a nagy intézmények és a kisebb szereplők közötti játéktér kiegyenlítésére törekszik, olyanok kezébe adva az információt, akik egyébként nem rendelkeznének azokkal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.03% $60,956
Ethereum ETH -1.88% $3,001.79
BNB BNB 0.10% $535.25
Solana SOL 1.82% $134.47
XRP XRP 1.43% $0.4984
Dogecoin DOGE -2.79% $0.1485
Cardano ADA -0.70% $0.4464
Litecoin LTC 1.02% $79.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!