Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
DeSci: rejlik potenciál a decentralizált tudományban?

DeSci: rejlik potenciál a decentralizált tudományban?

A VitaDAO 4,1 millió dollárt gyűjtött össze, amelyet kutatásaik előmozdítására és a DeSci-ban rejlő lehetőségek feltárására fordítanak.

 

A DeSci kutatás növekvő hitelessége

A VitaDAO, egy decentralizált autonóm szervezet (DAO), amely a hosszú élettartam kutatására összpontosít, nemrégiben 4,1 millió dolláros finanszírozási kört zárt le. A forrást kutatásaik előmozdítására és a DeSci, azaz a decentralizált tudományban rejlő lehetőségek feltárására fordítják.

Mindezt olyan befektetők hozzájárulása tette lehetővé, mint Balaji Srinivasan és a Pfizer Ventures. Fontos megjegyezni, hogy ez az első olyan eset, amikor egy gyógyszeripari kockázati partner együttműködik egy DeSci szervezettel. A befektetést a közösség megszavazta és jóváhagyta.

DeSci | Cryptofalka thehealthcaretechnologyreport.com

 

A DeSci, vagyis a decentralizált tudomány két szélesebb körű trend metszéspontja. Ezek közé tartoznak a tudományos közösségen belül a kutatás finanszírozásának és a tudásmegosztásnak a megváltoztatására irányuló erőfeszítések. Továbbá a kriptofókuszú mozgalmon belüli erőfeszítések, amelyek a tulajdonjog és az érték eltolását célozzák az ipari közvetítőktől.

A DeSci tájkép lazán összekapcsolt DAO-kból áll, amelyek a tudományos kutatás egyes aspektusait célozzák meg, mint például a finanszírozás, a szakértői értékelés, a hozzáférés, az ösztönzők és a tempó.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A VitaDAO DeSci-ért tett erőfeszítései

A VitaDAO-t a Molecule közösségi kutatással kapcsolatos kísérletként indította el, amely 2022 júniusában jelentette be 12,7 millió dolláros tőkeemelését. A Molecule célja, hogy a tudományos DAO-kat nyereséges üzleti modellé alakítsa, és több hasonló, különböző fókuszú közösséget is útnak indított. Ezek közé tartozik az AthenaDAO, amely a nők egészségének kutatására összpontosít, és a ValleyDAO, amely széles körben a szintetikus biológia iránt érdeklődik.

A közelmúltban történt pénzgyűjtés és az olyan nagy szereplők, mint a Pfizer Ventures bevonása a DeSci mozgalom növekvő hitelességét jelzi. A DeSci, amely a vállalkozói tehetségek globális, elosztott csoportjának biztosíthat hozzáférést a tőkéhez, a szakértelemhez és az eszközökhöz, forradalmasíthatja a tudományos kutatás lefolytatásának és finanszírozásának módját.

DeSci | Cryptofalka lifespan.io

 

 

A közösség pozitívan reagál a kezdeményezésre

A VitaDAO sikeres 4,1 millió dolláros finanszírozási körének hírére a VITA token ára a jelentések szerint 50%-kal emelkedett. Ez az árfolyam-emelkedés a DeSci mozgalom és a VitaDAO ebben betöltött szerepe iránti növekvő érdeklődést és bizalmat tükrözi. Az olyan nagy szereplők, mint a Pfizer Ventures bevonása és a befektetésnek a közösség általi jóváhagyása tovább erősítette a DeSci hitelességét és a tudományos kutatás forradalmasításának lehetőségét.

A VitaDAO token értékének növekedése azt bizonyítja, hogy a piac pozitívan ítéli meg a szervezetet és annak jövőbeli kilátásait.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.17% $64,593.07
Ethereum ETH 1.32% $3,145.46
BNB BNB 1.60% $570.35
Solana SOL 3.62% $150.48
XRP XRP 3.48% $0.5282
Dogecoin DOGE 4.21% $0.1622
Cardano ADA 6.73% $0.5053
Litecoin LTC 4.59% $85.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!