Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Do Kwon végre megtörte a csendet: íme a reakciók!

Do Kwon végre megtörte a csendet: íme a reakciók!

Miután Do Kwon megtörte hallgatását a TerraUSD Classic és a LUNA 2 összeomlásával kapcsolatban, a közösség vegyes érzelmekkel reagált.

 

Vegyes reakciókat váltott ki a Do Kwon interjú

Miután a Terra társalapítója és vezérigazgatója, Do Kwon megtörte hallgatását a TerraUSD Classic (USTC) és a LUNA 2 algoritmikus stablecoin összeomlásával kapcsolatban, a közösség vegyes érzelmekkel reagált.

Annak ellenére, hogy Kwon megpróbálta tisztázni a nevét egy interjúban, a közösség tagjai továbbra is elégedetlenek a Terra vezérigazgatójával. Egy tweet-ben Eric Conner podcaster összehasonlította Do Kwon helyzetét a Tornado Cash fejlesztőjével, akit nemrégiben letartóztattak. Conner szerint Kwon milliárdokat csalt el és még mindig „bulizik”, miközben a Tornado Cash fejlesztői "összedobtak egy kódot" a magánélet védelmében, és most „az életüket féltik”.

Do Kwon | Cryptofalka businesstocommunity.com

 

FatManTerra kriptokutató is megosztotta gondolatait Kwon interjújával kapcsolatban. A kutató az interjút „nothingburger”-nek nevezte. A Twitter-en azt írta, hogy a Terra vezérigazgatója sok mindenről hazudott az interjúban és megpróbálta úgy leírni a csalást, hogy elkerülje a belekeveredést, ám ez sikertelen volt.

A Bitcoin (BTC) evangélista, Cory Klippsten is nyilatkozott az interjúval kapcsolatban. Klippsten arra biztatta azokat, akik elvesztették pénzüket a Terra összeomlása során, hogy kezdeményezzenek jogi lépéseket Do Kwon ellen. Hailey Lennon elemző pedig úgy véli, hogy a Kwon interjú meg sem érdemli a közösség figyelmét. „Nem osztok meg hozzá linket, mert nem érdemel kattintást” – írta.

Nexo kriptovaluta váltó

 

A hatóságok sem kímélik Do Kwon-t

Júniusban a dél-koreai ügyészség beutazási tilalmat rendelt el a Terraform Labs alkalmazottaival szemben. Mivel azonban Kwon már Szingapúrban tartózkodik, a hatóságok fontolóra vehetik útlevelének érvénytelenítését, hogy átfogó vizsgálatot indítsanak ellene.

Egy hónappal később, júliusban pedig a dél-koreai hatóságok felléptek azok ellen, akik kapcsolatban álltak a Terra összeomlásával. Az ügyészek 15 entitásra csaptak le, köztük az Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit és Gopax tőzsdékre. Ez a cselekedet volt a válasz a számos jogi panaszra, amelyet a cég ellen nyújtottak be a stablecoin incidens után.

Do Kwon | Cryptofalka businesstoday.com

 

Záró gondolatok

Noha sok kritika éri a legutóbbi Do Kwon interjút, néhányan még mindig megpróbálják védeni, sőt népszerűsíteni a LUNA 2-t, és azt hirdetik, hogy Kwon ártatlan. Egy Twitter felhasználó azt írta, hogy a Terra vezérigazgatója jelenleg egy „jobb LUNA” kiépítésén dolgozik.

A reakciók többségét figyelembe véve ugyanakkor egyértelműen látható, hogy Kwon előtt még hosszú és rögös út áll, amennyiben valóban tisztázni szeretné magát és a vállalatát.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.60% $69,560
Ethereum ETH -2.15% $3,687.63
BNB BNB 0.12% $614.71
Solana SOL 0.27% $179.52
XRP XRP -2.72% $0.5301
Dogecoin DOGE -3.35% $0.164
Cardano ADA -4.35% $0.4792
Litecoin LTC -2.53% $86.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!