Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből

A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből

Az előző év a mémcoinktól volt hangos. Az egyik legismertebb ilyen érme, a Dogecoin fejlesztője azonban a napokban visszalépett a projekttől.

 

Sok volt a munka és a stressz 

A Dogecoin Foundation központi fejlesztője, Ross Nicoll bejelentette, hogy kilép a projektből. Közleményében azzal indokolja a döntését, hogy „túlterheltnek” érzi magát. 2022. február 16-án közzétett levelében leírja, hogy kilépésének fő oka a túl sok stressz és munkaadója hozzáállása volt. 

Nicoll azonban elmondta, hogy a következő négy-nyolc hétben továbbra is a Dogecoin tanácsadója marad. Ezt a lépést pedig azért teszi meg, hogy biztosítsa a zökkenőmentes átállást és a projekt zavartalan működését. Hozzátette, hogy minden erejével hozzájárult a Dogecoin növekedéséhez, ugyanakkor komoly aggodalmat okoz számára, hogy máris megjelent egy ismeretlen harmadik fél, aki azt állítja, hogy ő a meme coin új fő fejlesztője.

 

A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből Forrás:cnbc.com

 

Megjegyezte, hogy számos védjegyet jegyeztek be a Dogecoin alatt, ami 2021-ben volt a legnagyobb kihívás számukra. Nicoll hozzátette, hogy a Dogecoin közösségnek a továbbiakban is együtt kell működnie annak érdekében, hogy a projekt fejlődése biztosított maradjon.

Az elmúlt évben nagyot ment a Dogecoin, ugyanakkor számos kritikát is kapott a hasznosság hiánya miatt. A befektetők növekvő érdeklődésével azonban a fejlesztők hozzáláttak a hálózat fejlesztéséhez. Az egyik legfontosabb fejlemény az energiahatékony Proof-of-Stake mechanizmusra való átállás, amiben az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin segíti a mém érmét.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

A DOGE ára

A Dogecoint nem sem kímélte meg a kriptopiaci volatilitás, amely a legtöbb eszközt érintette. Meme coinként különösen kitett kriptovalutáról van szó, ami még érzékenyebben reagál a piaci hangulatra.

Bár úgy tűnik, hogy a mémérmék körüli őrület lehűlt, a Dogecoin csapata továbbra is gőzerővel dolgozik rajta, hogy egyfajta "hasznosságot" biztosítson a hálózatfejlesztéssel. A cikk megírásának a pillanatában a coin értéke 0,13$.

A Dogecoin fejlesztője kilép a projektből Forrás:nanimhaber.com

 

Összefoglalva

A Dogecoin számára az újabb történelmi csúcs felé vezető úton a 0,5 dolláros határ visszaszerzése kulcsfontosságú lesz. Fennáll annak a lehetősége, hogy a DOGE eléri a 0,5 dollárt, a befektetők növekvő érdeklődése és a coin körül kialakult őrület miatt. Az előző altszezon során nagyon sokan várták, hogy el tud-e menni a mémcoin 1 dollárig. Számos elemző 2023-ra várja ezt a próbálkozást, ugyanakkor a kriptovaluták piacán szinte bármi megtörténhet.  

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.35% $64,085.22
Ethereum ETH -0.46% $3,067.2
BNB BNB 1.13% $561.76
Solana SOL -0.14% $144.52
XRP XRP 3.31% $0.5146
Dogecoin DOGE 1.60% $0.156
Cardano ADA 8.76% $0.4968
Litecoin LTC 1.95% $82.67
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!